20 de gen. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El PP demana al regidor de Compromís Enrique Chofre que aclarisca l’adjudicació directa a Wifilinks, S.L.

El Partit Popular de Tavernes es quedà esperant el dilluns que el Regidor de Transparència de Compromís, Enrique Chofre, aclarira l’adjudicació directa a Wifilinks, empresa en la qual se li coneix una relació directa.
La Portaveu Popular, Eva Palomares, havia demanat al regidor Enrique Chofre que explicara quina empresa va ser l’adjudicatària de la retransmissió en streaming del ple, quant ens va costar als vallers i quins criteris es van seguir per l’adjudicació directa, duta pel mateix Chofre, tal com va admetre el regidor de Compromís en el ple.
El Partit Popular de Tavernes es sorprengué que fóra el mateix regidor qui adjudicara directament a una empresa en la qual se li coneixia una relació directa i demanà el torn de rèplica per aclarir la relació actual del regidor amb l’empresa. Però l’alcalde Jordi Juan impedí que el Grup Popular acabara de desenvolupar la seua tasca de control rebujant les rèpliques per part del Partit Popular, demostrant una volta més una actitud totalitarista.
El Partit Popular entén que es tracta d’una adjudicació totalment reprovable, per la relació del regidor amb l’empresa. Més encara quan l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, hi ha qualificat de “xanxullos” este tipo d'adjudicacions al Ple de les Corts.
Adjuntem videos relacionats amb la nota:

Pregunta de Eva Palomares, Portaveu del Partit Popular, al regidor de Compromís Enrique Chofre

Explicacions del regidor de Compromís, Enrique Chofre.

Jordi Juan nega el torn de replica al Partit Popular de Tavernes

Intervenció de Jordi Juan en el Ple de les Corts al voltant de la Llei Valenciana de contractació per a evitar negociats sense publicitat i evitar els “xanxullos” en molts ajuntaments
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rG6S5nH9RSU#t=131

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada