
Varis dels seus membres van estar presents durant tot el dia en els
diversos actes de promoció de la Valldigna duts a terme, i dos d'ells
van ser protagonistes a més del "cooking show" al elaborar i servir
David Giner amb l'ajuda de Concha Gómez unes dues-centes racions
"d'arròs de vigília", el típic arròs que elaborem en Tavernes en Setmana
Santa amb mandonguilles d'abadejo, panses i cigrons.
El plat va
tenir un excel·lent acolliment tant entre el public assistent, que no va
deixar ni un gra d'arròs, com entre els altres professionals de la
restauració presents, els quals van demanar reiteradament a David la
recepta, així com entre els mitjans de comunicació que cobrien l'acte,
fins al punt que la COPE va entrevistar en directe a membres d'Aceplat
els quals van explicar en les ones en què consistia el plat, els seus
orígens, d'on era típic i els seus ingredients.




Davant este èxit
sense pal·liatius, el regidor de turisme Josep Llàcer i els membres
d'Aceplat van coincidir en repetir el proper any este acte, amb la
finalitat de consolidar i donar a conéixer este plat tan típic de la
nostra gastronomia local, per a lo qual a més en el pròxim mes d'Abril
es realitzarà un concurs gastronòmic sobre el mateix, de la qual cosa
s'informarà al seu moment.
Madrit?
ResponEliminaCom es pot ser jurat del concurs pa probar totes les casoles?
ResponEliminaChicote de la Vall. El Mauro deixa al original a l'alçada del betúm.
ResponElimina