14 de gen. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: Els Pressupostos de 2016 de la Generalitat Valenciana no contemplen cap euro per Tavernes

El Partit Popular de Tavernes lamenta que l’alcalde Jordi Juan, actual diputat a les Corts Valencianes, no haja dut cap euro a la ciutat de les inversions previstes als Pressupostos de 2016 que recentment s’han aprovat.
A més a més, sorprén com en desembre Compromís a Tavernes votava a favor d’una moció d’EUPV-Acord Ciutadà demanant la circumval·lació i, en canvi, a les Corts Valencianes, el grup de Compromís de Jordi Juan ha votat en contra d’eixa obra en la nostra ciutat.
El grup Popular a les Corts va defensar, a través d’una esmena, la Circumval·lació a Tavernes, el projecte de bypass de la CV-50 denominada Ronda Sud de Tavernes, per a evitar el pas de la carretera Tavernes-Llíria pel centre de la població de Tavernes. El mateix projecte que el passat plenari votarem a favor. Però sembla que el mateix alcalde que presideix el ple i que està de diputat a les Corts veu diferent el projecte segons estiga a Tavernes o a València, ja que ell i el seu grup polític a les Corts votaren en contra d’esta important infraestructura per a la ciutat. Deixant-la, per tant, sense cap dotació pressupostària este any en curs. El mateix va fer amb l'Institut Jaume II el Just.
Els pressupostos de 2016 no compten amb cap assignació pressupostària per començar a abordar este projecte que van demanar els Populars fa tres plenaris aprofitant que estaven debatent-se els pressupostos de la Generalitat.
A més a més, Jordi Juan ha perdut altra volta, després de cinc anys, l'oportunitat per al Jaume II a pesar d'estar cinc anys manant a esta ciutat. Recordem que l'última legislatura del Partit Popular Tavernes rebé la més gran inversió en la ciutat i precisament era en un edifici educatiu: un nou institut, L'IES La Valldigna. Però no sols l'IES, també es feren dues escoletes, una d'elles a la Platja tancada per decisió del govern de Compromís, i un arxiu municipal.
Què ha fet Compromís per les necessitats educatives a Tavernes? Per ara, res de res, sols excusar-se.

10 comentaris:

  1. Ja és el moment de que arriben inversions a Tavernes. El compromís era pel canvi i no per estar com sempre.

    ResponElimina
  2. Seguimos con las medias verdades por no decir mentiras, del PP.

    Porque no dicen que la circunvalación va íntimamente unida a la laminación del río, sin ésta no se puede hacer aquella según el proyecto aprobado en su día por los gobiernos populares, y para dicha laminación y sobre ser declarada urgente, el gobierno nacional que es a quién corresponde financiarlo, no ha previsto ni un euro desde hace varios años.

    Y tampoco dicen en cuanto al instituto, que hace ya bastante tiempo que el gobierno de Jordi Juan lo viene reclamando a la consellería de educación que como todos sabemos hasta hace seis meses estaba en manos populares, y que desde ésta se le dijo se estava estudiando, habiéndose conocido recientemente y de mano del nuevo conseller, que no hay nada siquiera estudiado. Quiere el PP que en seis meses y con una situación económica desastrosa heredada de los populares, que el nuevo gobierno haga lo que ellos no han hecho en varias legislaturas.

    Y es que las mentiras tienen las patas cortas y éstas del PP se cazan al vuelo.

    ResponElimina
  3. Huy, que comentario más proteccionista y paternalista. Me recuerda el blog del pájaro. Estaran gobernando 20 años (Dios no lo quiera, claro) y continuara con su estrategia de culpar a los populares. Si es que se le ve la pluma a la legua. Se le ha escapado un "estava" en valenciano.

    ResponElimina
  4. Vint anys tardarem però en recuperar l'economía valenciana i la vallera

    ResponElimina
  5. ¿Estrategia? Las urnas no cuentan vuestro cuento, la gente no es tonta y por mucho que mintais no engañais a nadie.

    ResponElimina
  6. Pero arreglen l'Institut o no l'arreglen?

    ResponElimina
  7. Per què vota l'alcalde en les Corts contra els interesos de Tavernes? No sap que necesitem la circunvalació i la remodelació de l'Institut?

    ResponElimina
  8. Anónimo de les 16:34

    Te aseguró que las insinuaciones que haces sobre autoría del comentario y blog del pájaro quedan muy lejos de la realidad. No has adivinado la autoría ni de lejos.
    Aprovehco para recordarte que en el teclado la b está al lado de la v. Fácil de teclear una por otra.

    Una lástima que tu mente retorcida intente meter a otros en medio.

    ResponElimina
  9. No, no soy el de ese blog

    ResponElimina