6 de maig 2015

I ara...en quin lloc deixa l'escàndol Rus al seu assessor Manolo Vidal?

L'escàndol de pressumptes trames de comissions que ha situat al president de la Diputació de València, Alfonso Rus, en el punt de mira de la investigació d'un jutjat junt a la Fiscalia Especial contra la corrupció i la UCO de la Guàrdia Civil, ens fa plantejar-nos una sèrie de preguntes, tenint en compte que el candidat del PP a l'alcaldia de Tavernes, manolo Vidal, està contractat com a càrrec de confiança de Rus. Alfonso Rus, també alcalde de Xàtiva, es troba a hores d'ara expulsat  fulminantment del PP com a consequència de les més de 10 hores de gravacións de converses fetes per Marcos Benavent i denunciades per EU i investigades per la fiscalia. Doncs bé, anem al tema: Vidal està contractat des de l'any 2011, cobrant 3.000 euros mensuals que paguem tots els valencians, i amb tot este sarau, tenim una sèrie de preguntes bastant lógiques:
La investigació de l'entorn de Rus, abarcarà també a tot el seu nucli dur d'assessors i càrregs de confiança, on està inclós Manolo Vidal, candidat del PP a les próximes eleccions d'este mes?
Perquè, un càrreg de confiança, ha de tindre confiança amb el seu cap, i el seu cap amb ell, no?
Perquè és de supondre què, en eixe cas, la justícia investigarà quin és el grau de coneixements de tots els seus assessors respecte a esta pressumpta trama de comissions, no?
Se podrà saber en què assessorava a Rus? O en quins temes mediava? És a dir, sabrem ara en base a què se li pagaven al mes 3.000 euros de sou?
I respecte al tema local, hem sabut que Manolo Vidal, que no ha fet acte de presentació de candidatura, pensa comptar amb Rus per participar com a cap de cartell pel seu mitin central de campanya. Continuarà amb eixa idea? El fet de l'expulsió de Rus del partit no farà canviar d'idea al candidat valler? És a dir, obviarà tot este escàndol del seu "jefe" i president de la Diputació i el convidarà a participar en dit acte, tenint en compte que l'ha contractat estos últims 4 anys com a assessor de confiança o respectarà les directrius marcades pel seu partit, el Partit Popular, i no el convidarà a participar?
Moltes preguntes, de les que possiblement molt promte coneixerem les respostes.

6 comentaris:

  1. Són unes preguntes molt interessants, ja vorem què passa. Però com a suggerència, jo revisaria les faltes d'ortografia que presenten els textos abans de publicar-los. Este, en concret, n'està replet.

    ResponElimina
  2. Corregit per no publicar

    L'escàndol de presumptes trames de comissions que ha situat al president de la Diputació de València, Alfonso Rus, en el punt de mira de la investigació d'un jutjat junt a la Fiscalia Especial contra la corrupció i la UCO de la Guàrdia Civil, ens fa plantejar-nos una sèrie de preguntes, tenint en compte que el candidat del PP a l'alcaldia de Tavernes, Manolo Vidal, està contractat com a càrrec de confiança de Rus. Alfonso Rus, també alcalde de Xàtiva, es troba a hores d'ara expulsat fulminantment del PP com a conseqüència de les més de 10 hores de gravacions de converses fetes per Marcos Benavent i denunciades per EU i investigades per la fiscalia. Doncs bé, anem al tema: Vidal està contractat des de l'any 2011, cobrant 3.000 euros mensuals que paguem tots els valencians, i amb tot este sarau, tenim una sèrie de preguntes bastant lògiques:
    La investigació de l'entorn de Rus, afectarà també a tot el seu nucli dur d'assessors i càrrecs de confiança, on està inclós Manolo Vidal, candidat del PP a les pròximes eleccions d'este mes?
    Perquè, un càrrec de confiança, ha de tindre confiança amb el seu cap, i el seu cap amb ell, no?
    Perquè és de suposar què, en eixe cas, la justícia investigarà quin és el grau de coneixements de tots els seus assessors respecte a esta presumpta trama de comissions, no?
    Se podrà saber en què assessorava a Rus? O en quins temes feia de mitjancer? És a dir, sabrem ara en base a què se li pagaven al mes 3.000 euros de sou?
    I respecte al tema local, hem sabut que Manolo Vidal, que no ha fet acte de presentació de candidatura, pensa comptar amb Rus per participar com a cap de cartell pel seu míting central de campanya. Continuarà amb eixa idea? El fet de l'expulsió de Rus del partit no farà canviar d'idea al candidat valler? És a dir, obviarà tot este escàndol del seu "jefe" i president de la Diputació i el convidarà a participar en dit acte, tenint en compte que l'ha contractat estos últims 4 anys com a assessor de confiança o respectarà les directrius marcades pel seu partit, el Partit Popular, i no el convidarà a participar?
    Moltes preguntes, de les que possiblement molt prompte coneixerem les respostes.

    ResponElimina
  3. A mi m'han dit que Manolo no arrivarà com a cap de llista al 24 de Maig per un tema molt "verd" .

    ResponElimina
  4. Hem publicat les correccions, moltes gràcies!

    ResponElimina
  5. Es comenta que Edu ha dit als íntims que al poc de temps va a dimitir de regidor per salut. ¿Sabeu algo?

    ResponElimina