18 de maig 2015

La piscina no s'obrirà en octubre, quan diu el PP: s'obrirà quan ho diga el jutge

La piscina no s'obrirà en octubre, com afirma el PP de Tavernes. La piscina es troba en concurs de creditors, i sols s'obrirà quan el jutge ho dictamine (i això sols ho pot saber el jutjat). És fals. Mentida. Bola grossa. Ah, no, espereu! És una promesa en temps d'eleccions! Ahhhh! Es tracta d'una promesa per captar vots, jajaja. Que no us li peguen, tots els del poble, via Ajuntament, hem pagat 1,3 milions d'euros de l'obra de la piscina, hem donat els terrenys, ens hem adherit al concurs de creditors per facilitar que l'empresa arribara al 50 per cent d'adherits i tinguera viabilitat, els hem anul·lat expedients sancionadors per incompliment, hem aprovat el modificat de l'obra, hem intervingut, ja que els arquitectes no volien firmar perquè no cobraven i es va aconseguir dita firma mitjançant gestions municipals, i també via Ajuntament es va autoritzar a l'empresa a hipotecar la concessió per facilitar-los els tràmits davant hisenda.
O siga, qui diga que la piscina s'obri en octubre, o no té ni idea o està jugant a tractar d'enganyar-nos per traure més vots. La piscina no està acabada, falten 400.000 euros, i l'empresa no té el capital. Pot ser si del pressupost de 2,6 milions no haveren passat a gastar-se'n 4,8 milions, ja faria anys que estaria oberta.

3 comentaris:

  1. Recordeu la campanya electoral de2007???....la que el pp va vendre com pai si (pp),pai no(la resta de partits), i aixi va aconseguir la majoria ....ara sembla que vol convertir la campanya en piscina si,piscina no.....lamentable com intenten manipular als veins

    ResponElimina
  2. Per mes h que poses i mes signes d'admiració, no demostres mes raó. Pero si mes enfasis. Mirateu ;)

    ResponElimina
  3. Al PP li estan caiguent per totes les bandes amb el tema de la piscina, i les mentires que ens volen clavar. Pues la porten clara, perque en tots els mitings estan explicant molt be com esta el cas de la piscina. A mi em sap mal, perque tenim que anar fora del poble a nadar en invern, pero es molt fort lo que estan contanmos.

    ResponElimina