22 de maig 2015

270.000 euros per un nou taller d'ocupació i per contractar a 24 persones

Acabem de conèixer que la Generalitat ha concedit a Tavernes el taller "Revalorització dels recursos turístics naturals de Tavernes II", projectat com una continuació i complement del taller d'ocupació que finalitza les activitats el pròxim mes de juny. La notícia, s'ha sabut mitjançant un comunicat oficial de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació. Tavernes destina 50.000 euros de fons propis per al taller que complementen els 219.778 euros de subvenció de la Generalitat, encara que inicialment serà l'Ajuntament qui haurà de sufragar totes les despeses del taller.

Josep Llácer ha confirmat la contractació de 24 persones, distribuïdes a parts iguals entre dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins. Els aspirants han de tindre vint-i-cinc anys o més, estar desocupades i demandants d'ocupació, a més de registrats en el Servef. Com a col·lectius prioritaris a contractar s'assenyala les dones, en especial les víctimes de violència de gènere, persones amb discapacitat, persones en situació o risc d'exclusió social, els majors de 55 anys i en desocupació de llarga duració.

El taller tindrà una durada de sis mesos, en fase única de 960 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, dirigida també a l'aprenentatge, la qualificació i l'adquisició d'experiència professional.

1 comentari:

  1. Va tio! No ens vingues amb monsergues. Això no t'ho creus ni tu. ¿Com va ser veritat això del taller si Carlos Gimeno no ho ha tret en Las Provincias?
    No veus que no ho ha tret? I si no ho ha tret, ell que sempre està vigilant i trau totes les coses del poble, és perquè no es veritat. T'has inventat la noticia.

    Ara en serio, vergonyós la premsa comarcal que no ha tret res del nou taller d'ocupació, sinó tampoc de l'adjudicacio de la redacció del projecte contra inundacions, ni dels cursos d'angles oral, ni de.... mireu el web de l'Ajuntament.

    ResponElimina