22 de maig 2015

Tenim un Al Capone en Tavernes?

Com està el pati, en l'entorn del candidat del PP de Tavernes, Manolo Vidal, que estan emprant estratègies de la Cosa Nostra per tractar d'enredrar a la desesperada i de traure rèlit polític. Després d'emprar i servir-se de la trànsfuga Karina amb el tema dels whatsapps, ara han utilitzat una estratègia en pla mafiós de sèrie de televisió del cinema negre americà, amb un arreglet que pressumptament sembla han preparat amb un policia local que ha presentat una denúncia esta setmana contra l'Ajuntament de Tavernes per un tema de multes no tramitades.
I aravairesultadeque a este policia li han donat una Comissió de Serveis en Gandia, que inclús ha motivat una queixa de a secció sindical de CCOO de l'Ajuntament de Gandia! Com està el pati! Tu denuncia, que jo et done una Comissió en Gandia! Chè, si Manolo Vidal perd la feina d'assessor personal de Rús en la Diputació, podria guanyar-se la vida fent guions de series B o sèrie negra en la tele!

2 comentaris:

  1. En un estat democràtic de dret el PP seria ilegalitzat, i molts dels seus components detinguts i empresonats, i per supost inhabilitats de per vida per a exercir càrrecs públics. Una mafia. La famiglia pepera

    ResponElimina
  2. Parlant d'Al Capone m'en recorde d'una carrera de la dona en la pasada legislatura en que els policies van multar a tots els cotxes que ni hava en el passeig aparcats menys a uno. Eixe uno va resultar ser el de Mollaro el comerciant, i que no l'havien multat perquè l'havien confundiat amb el Manolo Vidal molt paregut.

    La que es va armar va se bona. Tots els multants anant a reclamar i demanant explicacions perquè a Molloro no l'havien multat. Això si que era practiques d'Al Capone.
    Per cert al final ens van llevar la multa a tots. Jo tambe en tenia una perquè les senyals les van posar com les vam posar i molts ni les vegerem.

    ResponElimina