20 de maig 2015

Exclusiva!!! Ens diuen que la tercera filtrada de whatsapps de la trànsfuga seran les converses amb el PP quan preparaven la moció de censura

Ens han donat un "soplo", i ens diuen que la tercera filtrada de converses de grup de whatsapp del govern municipal (quan formaven part la mateixa trànsfuga, Compromís i PSOE), de la trànsfuga Karina Vercher, seran les converses internes del seu grup secret amb Manolo Vidal i els regidors del PP, quan estaven preparant en l'ombra i amagats la moció de censura al govern de Jordi Juan. Així i tot, nosaltres no ho publicarem, per si de cas, ja que ens podria afectar l'article 197.1 del codi penal, com els ha passat a uns professors de la localitat madrilenya de Casarrubuelos, imputats per un presumpte delicte de revelació de missatgeria privada de whatsapps, i que contempla penes de presó d'un a quatre anys.

(La foto està agafada de la Cotorra, i correspon a la moció de censura, i pels somriures seria abans de celebrar-la, quan Manolo ja es veia d'alcalde)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada