17 de maig 2015

Hui fa dos anys que Manolo Vidal i la trànsfuga Karina Vercher s'uniren per fer una moció de censura il·legal a JordI Juan


Hui fa dos anys. Com passa el temps, eh? Fa dos anys Manolo Vidal, tots els regidors del PP i la trànsfuga Karina Vercher van unir forces per presentar una moció de censura declarada il·legal per la justícia. Tot per aconseguir el poder, de la manera que fora. Encara que fora de la manera més bruta i rastrera, clar. El temps ha posat cadascú al seu lloc. La trànsfuga, fora de la vida política, ja que no ha sigut capaç ni d'ajuntar 17 persones per formar un partit polític. I Manolo, que sembla estar més assoles que l'una, i fins i tot ha d'anar ell mateix a pegar-se els cartells electorals. Premonició d'una desfeta electoral? Quan el riu sona...i per tot el poble és vox populi. En fi, ens quedem en el fet positiu d'este dia: les malifetes d'estos personatges no va aconseguir els seus obscurs propòsits.

4 comentaris:

  1. (La foto de la plaça està agafada de La Cotorra), per allò dels drets d'autor i tal i qual!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Agafada? Pero Diari i Cotorra no són el mateix? Vaja broma.

      Elimina
    2. Obviament no sóm el mateix, però coincidim prou en les nostres idees.Que cadascú pense el que vullga, sou lliures!

      Elimina
  2. No se ni como tienen verguenza para querer dar lecciones de moral y dignidad, si la conocieran se habrian apartado de la politica ya hace mucho tiempo. Estuve esos dias por la plaza, y me dió mucha indignación la caradura de algunos politicos.

    ResponElimina