5 de nov. 2013

Tavernes no és Mónaco

Per a tots aquells conductors que pensen que Tavernes és un circuit de carreres, han de saber que l'Ajuntament va a controlar la velocitat dels vehicles amb radar. Segons hem llegit a la web municipal, i atenent a les demandes i queixes veïnals,
La Policia Local de Tavernes de la Valldigna controlarà la velocitat dels vehicles dins del nucli urbà amb controls efectuats amb radar, des d’esta mateixa setmana. Els controls seran exhaustius, i es realitzaran de matí, vesprada i nit en tots aquells carrers considerats d’alt risc per la velocitat d’alguns conductors, que han motivat nombroses queixes dels veïns de les zones en qüestió. L’objectiu buscat amb estes mesures és augmentar la qualitat de vida i la seguretat dels vianants, de tots els veïns de la ciutat, però molt especialment dels xiquets. La Policia Local de Tavernes continua la seua línia d’actuació, consistent en la prevenció, informació i, com a últim remei, sanció.
Estes accions serviran per a realitzar un estudi que té com a objectiu habilitar i situar bandes sonores i passos de vianants elevats en els punts més problemàtics i perillosos de la ciutat. Les accions amb el radar constataran la necessitat i la prioritat d’estes actuacions.
Les possibles denúncies que la Policia Local de Tavernes aplique als infractors podran suposar pèrdua de punts i, en els casos més greus, se’n derivaran conseqüències judicials per delicte contra la seguretat viària. El radar és cedit per la Direcció General de Trànsit (DGT) de València, organisme amb el qual col·labora habitualment en les seues campanyes la Policia Local de Tavernes. A hores d’ara, Tavernes col·labora en la campanya de transports escolars de la DGT, del 4 al 10 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada