2 de nov. 2013

La "carrera política" de Tavernes i el d'enmig

La vida política a Tavernes en estos moments noslatres ens la imatginem com una carrera en pista. D'una banda, tenim als de Compromís-Bloc, PSPV i PP concentrats, suats i mantenint el ritme, ara uns, ara altres, ara uns, ara altres, avant, avant...D'altra banda, tenim als d'EU, un poc enrere tractant de llevar-se de damunt a la tràsnfuga, que ni amb una paleta de cuina se la poden desapegar del damunt. I després està "el d'enmig", pegant-li patades a tots els corredors, espentes i mossos, amb molt de cabreig perquè cap dels corredors de fons li fa cas. Estem davant l'efecte Daikin en política local? Arribarà el frikisme a prendre part en la vida política local? Es cumplirà a Tavernes allò que es dia de "eramos pocos y parió la burra"? Arribarà la política a Tavernes de "l'animus cachondeis" amb que es defineix el d'enmig? Serà este el lema de la seua campanya electoral?... De moment, és tota una incògnita.

2 comentaris:

  1. Rieu, rieu , que diuen que qui riu el darrer riu el milor ... i altres ploraràn i llavors li faràn l'esquena rotja a qui despreciaven diguent-li aleshores lo bò que és ... De fet alguns ja ho estàn fent .

    ResponElimina
  2. Efectivament, hem comprovat com hi ha alguns elements de la dreta local que estan emprant els comentaris de seu blog per atacar al bipartit. Nosaltres ens varem fer passar per diferents persones i anonims per provar la nostra teoria que son uns quants els que sempre escriuen comentaris, i en varem escriure quasi una vintena en el seu blog ja fa temps. A partir d'eixe moment, varem decidir no publicar cap comentari anònim, perquè no volem que ens utilitzen com nosaltres també ho varem fer en pla experiment en un parell de noticies publicades al seu blog. Sols publiquem comentaris amb nom i cognom, o en el seu cas, identificat com a administrador de Quadern, i sempre amb bon humor, però mai acceptant insults ni desqualificacions cap a ningú. En el seu cas, el "d'enmig i l'animus cachondeis", l'hem agafat dels seus propis comentaris en el seu blog.
    Hem detectat en vosté un interés en desprestigiar a dretes i esquerres per traure un rèlit electoral futur com a Demòcrates Valencians, i ens ha fet gràcia la forma emprada i la manera en que es presenta com a gent del carrer (com si els altres vingueren de la lluna). A més, sabem que vosté no s'ho pren mal. Recorda quan diem que este blog no seria un blog fins que no col·laborara Enrique Estruch amb els seus comentaris? Nosaltres no tenim el temps que voldriem tindre per dedicar li al nostre blog, no ens podem reunir seguit, però tractem de posar una nota de distensió en la tensa situació política i social que estem vivint.
    Ara bé, ens sembla un poc prematur anar venent la gallina abans de matar-la. Normalment primer es fan eleccions, es trauen resultats i després es fan o no negociacions...però es que vosté ja està negociant! jajaja salut!

    ResponElimina