5 de nov. 2013

On està wally?

El Ple de dilluns 4 de novembre de Tavernes de la Valldigna va reunir els dos fills predilectes i el fill adoptiu nomenats, Antonio Chover Salom, Francesc Giner Perepérez i Rafael Vidal Madramany. Com diu la web de l'Ajuntament, i nosaltres varem comprovar, el saló de plens es va omplir amb els familiars i amics dels nomenats. L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, els portaveus dels grups polítics, Manuel Vidal (PP), Llum Sansaloni (Compromís-Bloc), M. Carmen Canet (PSPV) i la regidoria no adscrita, Karina Vercher, van lloar la feina i la dedicació dels tres nomenats dins dels seus camps de treball i per tota una vida contribuint a l’engrandiment de Tavernes a nivell cultural, musical i sanitari.

La proposta de nomenament com a fills predilectes d’Antonio Chover Salom i Francesc Perepérez, i com a fill adoptiu de Rafael José Antonio Vidal Madramany es va avançar al primer punt de l’ordre del dia, en atenció a l’avançada edat dels nomenats i va ser votada per unanimitat. Una placa commemorativa del nomenament va ser lliurada a cada un d’ells, que la van rebre amb emoció. Una emoció, afegim, compartida per tots els presents.

Fins ahi, tot correcte, però...que pinta en la foto la regidora trànsfuga no adscrita? Es portaveu d'algún partit polític? Collons, haver-se posat també Wally!!Xè què bò! Regidora a la fotorrrr!!!! 

Enhorabona als nomenats, que ha rebut el millor regal dels seus veïns per tota una vida de treball i dedicació! En estos casos, una placa commemorativa no te preu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada