6 de nov. 2013

Ara estem veient la RTVV que hauriem volgut tindre

Ha segut a rel de la noticia del seu tancament quan estem tenint l'oportunitat de veure la televisió valenciana que no hem tingut des de fa quasi 20 anys, quan se'n va fer càrreg el PP de València. Arriba tard? potser si. Però al menys estem veient, fins que la tanquen, el que hauria d'haver segut la televisió dels valencians. Una televisió plural i objectiva, no manipuladora ni esclava d'uns interessos polítics determinats.
Tenim RTVV dins del nostre cor? Més bé ens agradaria tindre-la. Però la veritat és que els ínfims nivells d'audiència de la televisió valenciana demostren amb xifres que els valencians fa molts anys que han anat donant-li l'esquena.
Tornarem a tindre una televisió pública nostra? Es possible. Tot dependrà en bona mesura del nou escenàri polític que es pot dibuixar en les pròximes eleccions autonòmiques.
Estem veient més que una televisió, una visió final d'un model de tele que no ens ha agradat de cap manera.
Si a una RTVV pública i objectiva. No al model finiquitat pels seus manipuladors, amb una clara finalitat de privatització encoberta de cara els futurs "novios" que estan esperant el seu moment per a repartir-se el pastis de la programació privatitzada i les freqüències repartides per tota la comunitat valenciana.

La pregunta final és...s'hauria pogut fer alguna cosa abans d'este moment? Eixe és el quit de la qüestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada