6 de nov. 2013

Més opcions per desenvolupar idees de treball de forma cooperativa

En Tavernes estan desenvolupant el Primer Cicle d'Economia i territori, que te com a principal objectiu posar a l'abast dels veïns i emprenedors formació per iniciar un projecte laboral propi. Segons publica hui l'Ajuntament de Tavernes, L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, de forma conjunta amb la Universitat Politècnica de València, Cam
pus de Gandia, va llançar el mes d’octubre passat un cicle d’activitats relacionades amb la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica i l’emprenedoria en la ciutat.
El dimarts 19 de novembre està preparat el taller anomenat “Generant idees de treball de forma cooperativa”, un taller amb límit màxim de 40 persones, que s’hauran d’inscriure en el Viver d’Empreses situat al carrer Gabriel Hernández n. 51. La durada prevista del taller estarà al voltant de les 3 o 4 hores, i la finalitat és inspirar idees de negoci, estructurar-les i poder fer-les realitat.
El taller disposa d’una sèrie d’apartats ben diferenciats, que consistiran en una part expositiva de bones idees, una part pedagògica sobre com generar idees, una metodològica que tractarà com treballar amb idees i en equip i una part d’aplicació de la metodologia aplicada en casos concrets escollits pels participants del taller, però treballant en equip.
El taller estarà impartit per Joan-Carles Cambrils i Camarena, economista, professor en el Departament d’Economia i Ciències Socials de la Universitat Politècnica de València, Campus de Gandia. Hi intervindrà el regidor de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes i moderarà Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor.
Les activitats programades en el Primer Cicle d’Economia i Territori a Tavernes disposen de casos d’èxit i experts de les diferents matèries relacionades amb la creació de microempreses, recerca d’idees de negoci, cooperació i economia del bé comú. La idea de fons del cicle consisteix en la creació de xarxes de treball cooperatiu i innovador arrelats en el territori de Tavernes. Cada mes es programa una activitat i es deriven altres reunions i formació dels distints grups de treball en la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada