8 de des. 2014

un altre plenari extraordinàri innecessari demanat per Manolo Vidal

Nyàs! altra sessió extraordinària de l'Ajuntament en Ple! I ara propossada pel portaveu del PP el mes de novembre..collons, xè, que ve Nadal i hi ha que tindre la extra, no? No ens hauria eixit més barat a tots els veïns haver fet el que va proposar l'alcalde, retrasar el Ple oridinàri de desembre al dilluns dia 15?
Caguen tot, si ho pagaren ells de la seua buxaca o no cobraren el Ple extraordinàri, no ho haurien proposat. I els altres, a fer-li cas! A volar, altres 3.000 eurets!
No hi ha cap justificació per demanar un altre Ple extraordinàri. Si la proposta era ajornar el ordinàri al 15 i este serà el dimecres, veges tu si no ens hauriem pogut estalviar eixa pasta!
Uns, per demanar ho, i els altres, per consentir ho!

6 comentaris:

  1. El sr. alcalde també n'ha convocat d'extraordinaris, i amb precipitació i alevosia quan faltava un regidor de la opossició que fa més lleig. I això que jo voldria que el PP desapareguera.

    ResponElimina
  2. El PSOE vol aconseguir que els tire fora Jordi Juan.. Eixe és el seu objectiu des de que van perdre les eleccions europees. I la seua estrategia, posiblement consensuada en el PP va a ser dir que és un autoritari, un dictador, etc. Víctor mai ha pogut soportar que Jordi fora l'alcalde, i no ell. No ha acceptat mai que 5 regidors son més que 3. I sempre ha pensat que un trencament de pacte perjudicaria més a Compromís que al PSOE. Res més lluny de la realitat. Els miren, escoltem, i sabem distinguir a les bones de les males persones.
    Tots ens coneguem, i tots coneixem les reputacions de cada u.
    Les males persones traicionen la confiança depositada en ells, van per darrere, com els covards, s'excusen sempre en altres persones per tapar totes les seues miseries, no tenen amistads, utilitzen als amics, no respecten a les seues parelles, als seus lligues d'estiu, les males persones perden el nord quan pinten el que no han de pintar, i on no han de pintar. Les males persones creuen que son intel.ligents, i wue tits estan als seus peus, pensen que poden utilitzar a tot el món per traure benefici. No respecten ni tenen en consideració el treball i el sacrifici que han pogut fer persobes que han treballat tota la vida dignament per una causa o per uns ideals.
    Les bones persones rarament entren en política. De vegades, poques vegades, ho fan. La persona més honrada que havem tingut mai d'alcalde en el que duguem de Democràcia, és Jordi Juan. El segón, Ximo Altur.
    A bon entendedor, ...

    ResponElimina
  3. Xico, ara resulta que el plenari del dimecres és per culpa del PP, quina passà! Amb tant que mana el Sr. Alcalde, ara va i li fa cas al PP! O siga que Jordi no volia aprovar el pressupost abans del 2015 i per culpa del PP ho haurà de fer, Ja veus tu, quin poc trellat

    ResponElimina
  4. Xico, has de llegir la convocatòria del Ple, i voràs d'on hem tret la informació. Ho diu ben clar. Llig, llig

    ResponElimina
    Respostes
    1. I el alcalde que li ha contestat al PP? Una cosa es que les coses es demanen i altres que es facen. L'únic que té potestat per convocar plenos és l'alcalde, a no ser que la llei l'obligue a acceptar-ho en algun cas. A vore,advocats...

      Elimina
  5. Encara no es jubila Manolo Vidal i deixa pas a altra gent del PP? No veu este xic que el seu temps ha passat i te que deixar la política?

    ResponElimina