22 de des. 2014

Admirable la feina d'ACUDE.

Nota d'agraïment des de l'associació ACUDE, on "donen les gràcies a tots aquells que han fet possible este acte solidari, tant en l'elaboració del xocolate, com als que han aportat coques morenes : Falla Passeig, Associació de Veïns, Ames de Casa, Coral Marinyent, Cor de Cambra 15 de Març i demanem disculpes a aquells que hàgem oblidat perquè ha sigut tanta l'allau de solidaritat que no hem pogut identificar-los a tots, així com a tots els ciutadans que han col·laborat solidáriamente tant adquirint estos productes com participant en la rifa del centre de taula donat per Galeria Chabix, i al Il·lustríssim Ajuntament per possibilitar este acte solidari, moltes gràcies a tots perquè entre tots estem aconseguint el nostre objectiu de possibilitar una vida més digna als depenents.  
A partir del dia 2 de Gener seguirem amb els nostres tallers els Dimarts i Divendres d'e 11 a 13 hores: Vos invitem a tots els veïns a què ens visiteu i conegueu personalment el nostre projecte solidari".
Esteu fent allò que el govern del País hauria d'estar fent. Però si el govern espanyol no respon, els voluntaris i familiars ahí esteu per donar-los, com molt bé digueu, una vida més digna als depenents. Admirable. Exemplar.

1 comentari: