14 de des. 2014

Todos a una, com en Fuenteovejuna! PSOE i PP actuaven junts contra l'alcalde Jordi Juan?

Unes fotos distribuides a les xarxes socials del PP i del PSOE han mostrat una escenificació d'allò que se sospitava des de les passades eleccions europees: que el PP i el PSOE de Tavernes tenen una mena de relacció per actuar junts contra l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, de Compromís.Ja! però que se pensaveu, eh?
Ostras tu, que fort, noooo? La posada en escena del PPSOE i la transfuga explicarien la decisió de Juan de fer-los fora del govern...ahhhh! ara entenem allò que va dir l'alcalde de "si volen fer oposició, que la façen des de la oposició, no des del govern".. Ya te digo!
La escena de la tragicomedia La Celestina ha tingut lloc a les portes del saló de Plens, on per totes, els regidors del PPSOE i la trans volien que se fera un plenari. Ens han dit que esta nit a les 4 de la matinada estaven davant del Mercat municipal, a vore si era alli on anava a fer-se el Ple.
Si és que ens ho posen a egg! No volem, no volem, i...com no ens hem de dedicar un poc a estes pallasades? jajajaja Donariem 3 testicles per saber qui ha tingut la idea d'esta xarlotada! jajajajajja Figuraaaaaa! Li donen les dues orelles i el rabooooooooo!
Pensem que alguna força maligna ha abduit al PPSOE i els ha dit, ale, a formar i a fer-vos la foto, per a que no tinga ningú cap dubte que anem todos a una, com en Fuenteovejuna!!! La trans s'ha sumat perque passava per allí, segur....

1 comentari:

  1. Només han fet el que els va manar l'alcalde al plenari.
    I això que el xiquet ja sabia que no podia convocar-lo. Eixe si que escenifica i es mereix ja algun Goya.

    ResponElimina