22 de des. 2014

Article d'opinió de "llaurador" al voltant del Festivern

Bona migdiada, no comprenc com un blog local com diari Valldigna, no pose els comentaris que li envien, sempre que siguen coherents...ó és que no ho actualizen tots els dies i jo m'he precipitat, acostumbrat a que els demés blogs ho actualizen de seguida, bé ja ho faràn. Ens venen i ja els tenim ahí uns dies molt intenssos i amb el poble plé de gent de gom a gom i espere que els politics no comencen a discutir de si això no és bò, perque embruten el poble, de si no és bò, perque ens consta molts diners per al poble, de si són perroflautes i maleducats, de si no ens interessa per que eixa gent no deixa cap gallet al poble...tonteries!!! I altra vegada joc de xiquets!!! Anem a vore, si enbruten el poble és perqué hi ha multitut i ens alegrem de que els nostres fills es queden al poble i així podem estar tranquils de on estaràn...que estaràn beguent...etc... Després digau que és que els jovens s'envan fora perqué no fan res per a ells!!! Pués ahí ho teniu...pares tranquils!!! I això val tots els diners del món...així que un altra cosa solucionada, la despesa per als jovens bona forma per a invertir. Jo no crec que els nostres fills siguen perroflautes maleducats, ho senc...no puc permetre que es perga el respecte ls jovens...als nostres fills. Ells simplement són jovens i volen passarseu d'allò més bé. Aprenem d'ells que falta ens à!!! I en quan si deixen diners ó no als comerços del poble...pregunteuli-u a ells. Eixos dies arrasen amb tot!!! Així que aclarides les coses i donada la meua opinió intenteu passar uns Nadals amb molta alegría, encara que estigam en crisi...al mal tempo buena cara. Bons Nadals i feliç cap d'any a tots!!!

Doncs si, "llaurador", t'has passat quatre pobles, xato, jajajaja no hi ha una confabulació judeu masònica per anular els teus escrits, home! Que estem damunt de festes i no tenim tot el temps que voldriem dedicar-li al blog!. No obstant, com te trellat el que dius, una vegada més et publiquem el teu article d'opinió. Però et diguem el mateix, no ens la coles, per allò varem escriure acceptem polp. Però benvingut, de tota manera, i benvinguts els teus articles d'opinió sempre que siguen de sentit comú, com els dos que ens has fet arribar. Bones Festes! 

2 comentaris:

  1. Pues si senyor administrador, deu d'averse-li oblidat l'últim comentari que he fet a l'altre article, o es que vosté no ho sap i si que hi ha una confabulació i ho fan desapareixer. Gràcies per haver publicat l'article sobre el Festivern, amb un poquet prou de retràs...no creu????? Anem a vore, jo no li la cole a ningú, si ho vol publicar...endavant, sinó tan amics. Hi han més blogs locals que estàn per la llavor i sense dubtar-ho. No crec que els meus escrits ofengen a ningú, simplement escric el que veig i pense, així que li ho diré una vegada més...sóc Llaurador i en ratos lliures com vosté, escric el que crec, i si no li conteste abans és perqué treballe al camp, venen festes com vosté ben bé ha dit i no li puc dedicar tot el temps que m'agradaría!!!

    ResponElimina
  2. Llaurador, hem publicat l'article només hem pogut i les nostres obligacions ens ho han permés. Repetim, benvinguts tots els seus articles en sentit comú. Nosaltres no vetem cap opinió ni comentari dins d'eixa linia. No ens ha arribat el comentari que comenta, així que si es tan amable ( que educats som, xè), ens ho torna a enviar i ho publiquem.

    ResponElimina