2 de des. 2014

L'home que fa ombra, abans conegut com l'home que tenia competències d'Hisenda

L'home que fa ombra, Víctor Borrás, també conegut com l'home que abans tenia les competències de pressupostos i de les comissions de la Regidoria d'Hisenda, i també conegut com l'home que si pot aguantar tant una cadira del govern diguent que el pacte està trencat, pot aguantar 3 hores dalt d'un bou mecànic...no sen va del govern. No dimiteix. El pacte el dona per trencat, però no sen va. Està pegat a la cadira. Deu ser això. Altra explicació no hi ha. Ni en fendwich el despeguen. Ni estirant amb una corda lligada al Titànic. Es com una taca de pintura, ni en disolvent amolla la cadira. Ahi està l'alcalde en el Ple de dilluns passat, degradant-lo de galons i atribucions en públic, i ell pegat a la cadira. L'home que fa ombra fa un poc el primo, i ha perdut el nord, el sud i l'est.
Ara, igual provant en una espàtula...
L'home que fa ombra...per cert, qui va ser, ara que estem pensant, qui va ser el que li va fer eixa nota de premsa? Sembla una parodia del Hormiguero...el hombre de negro hace sooooombraaaaaa....l'home que fa oooombraaaa està en el soooool.....cagate lorito. Una iluminada, un iluminat? Tan faeneeeeer que fa ombraaaaaaa....

11 comentaris:

  1. Sembla ser que en la pelicula Lo imposible, van tindre que repetir l'escena del tsunami perque estava el regidor sentat en la cadira, i ni es va desplaçar un milimetre. Cadira i regidor alli estaven. I clar, va estropear la escena...........que gràcia, no?.
    mira que teniu poc trellat els del bloc, amb tonteries d'estes clavant-vos en un home que ha tret a Tavernes de la crisi. Víctor ha treballat de valent, i continua treballant molt pel poble, en tot el que fa. I això no podeu soportar-ho els nacionalistes. Jordi nopot soportar que Víctor li fa ombra.

    ResponElimina
  2. quina mania teniu en etiquetar-nos! Se nota que no teniu sentit de l'humor, i no sou capaços de...riure-vos de...la vostra...OMBRA! jajajaja, perdó, perdó, ho has posat a egg, Servatxo! cuida't la cua!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que etiquetar-vos? Ja us etiqueteu vosaltres sense massa esforç. Encara no he vist una critica al Bloc, i això que n'ha fet de bones (com tots), ni un mèrit dels demés (que també n'han fet).
      I encara no s'haveu enterat que Victor no ha dit res de deixar el vaixell. A la entrevista que jo li he llegit (cal llegir les manifestacions, no sols els titulars) diu textualment que "no creu que JJ mantinga la coalició el que queda de legislatura". Tot el contrari del que diu el Bloc i els seus blogs.
      I en una cosa té raó servatxo, Jordi només suporta l'ombra dels dinosaures.

      Elimina
  3. Que Víctor Borrás ha treballat de valent pel poble? Va, això dis-li-ho als funcionaris d'Hisenda i que t'ho conten com ha treballat.
    Pel sou i res mes. I no m'estires de la llengua que el tindre que contar histories de muntanyar de la mar al voltant del xiringuito. Ara vas i li ho preguntes a ell això que es això.
    Sacristana, he llegit les manifestacions en digital i en paper, que també hi ha en paper, i més encara que diu, és allò que s'endevina. I damunt quan se sap les consignes del partit a nivel autonomic.
    Com te que deixar els 2.000 euros, no no, borrat: vull dir el vaixell...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Endevina endevinalla. Ara resulta que interesa les interpretacions partidistes de les declaracions més enllà del que llegim. Les històries del muntanyar les pots contar sense por,no val tirar la pedra i amagar el braç intentant fer quedar malament. Les consignes autonòmiques deuen ser prou més suaus que aquelles que els donarien al Nyau i Miquel. I no parlem de 2.000€ Ni de popularitat entre funcionariat,perque altres a més a més dels 2.000 cobraven altres 600 i quasi no s'arrimaven a Benifairó. Borràs tampoc regala productivitats ni hores extra als seus funcionaris,no li cal.

      Elimina
  4. Víctor no posa o aprova cap productivitat simplement perquè no pot. Que ja voldria ja. I no crec ho faça mai perquè no crec arribe a l'alcaldia. I les productivitats les posa l'alcaldia, com també les posa les hores extres. Que aguante els 3, que no va perdre per 30 /40 vots, i ja anirà bé.

    I no es popularitat amb els funcionaris, es treball que no fa. Pero si es conegut com el fugitivo que no esta (ara va mes) per la seua regidoria a l'Ajuntament es passa el temps en el Braç Treballador. I així no es poden fer pressupostos i de fet no n'ha fet cap per ell mateix. ¿Que no ho sabies? Ja ho saps. Ves i pregunta-ho als funcionaris.
    I en el tema del muntanyar, farem com Fabra: hi ha ratlles que no es poden traspassar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sabia que ser nacionaliste al poble comportava ser bipolar. En tres anys no hi havia pega,treballava molt bé,i dirigit pel gran director feia màgia i treia superavits del no res. Ara ni val ni fa res,resulta que el director toca ell sol tota la orquestra i els demés s'han cansat de fer feina. Sona a Karinasso, segona part.
      Que gràcia que quan fan triatlons o festes de nitvella hi han regidores incompetents i quan impedeixen mocions de censura són meravelloses. La mateixa cançoneta que els canten als funcionaris amb les prebendes sempre a canvi de la "sumisa lleialtat". Eixa mafiapolítica també et deu fer gràcia, però jo crec que a Victor no li'n fa gens,puguera o no puga aplicar-la. Els transparents que només entrar anàvem a llevar productivitats al secretari i arquitectes i es van haver de conformar llevant-li els carnets als policies.
      Molt gràfic tot el que deixes caure sobre l'ús i abús del funcionariat (caldrà fer com dius i anar a preguntar,però de moltes coses) i fora de tot interés el muntanyar,La Goleta i l'Ombria,quan es diu sense dir res. Us heu posat bon exemple amb Fabra, cura a vore si un dia acabeu com l'altre.

      Elimina
  5. Victor i el PSOE van treballar be els tres primers anys, encara que tot siga millorable, es clar. Però des de les europees, ell, tu i Pilar sembla que haveu perdut el coneixement. Haveu dividit el partit i el govern. No es pot actuar a tranques i a barranques, a la desesperada, perque el resultat del trencament del pacte sempre vos perjudicarà més al PSOE que a Compromís.
    I ara, que teniu per davant? No anar von i esperar que vos tiren per acusar a Jordi Juan d'autoritari? Això no cola. Haveu perdut el tren. Els vostres trencaments i rabietes han trascendit plenament al carrer, i socialment ja quasi tot el poble sap que preteneu.
    Mala jugada.
    I lamentable, feta per un partit amb gent historicament molt ben considerada per una gran majoria.
    I jo pense, que o be no teniu ni idea, encara que vos dediqueu a la politica, uns ací i altres en València, o haveu perdut el nord i no sabeu per on aneu.
    Que son consignes de partit? Ja vorem com queden eixes consignes a nivell autonòmic. I a nivell municipal, en quin paper vos quedeu el PSOE, vosaltres i, segons este blog, l'home que fa ombra?
    No teniu ni idea, veritat?
    Seguent molt optimista, tindreu dos regidors, en clau realista, es podeu quedar en un regidor.
    I sabeu? Ho tindreu merescut, pel paperot que esteu fent desde les europees, demanant dimisions, boicotejant actes, usurpant funcions que no son vostres, i trencant la confiança depositada en vosaltres.
    Vos importa molt poc la nostra ciutat. Ho esteu demostrant.
    Dimecres que ve, votareu no als pressupostos. I ho fareu per forçar a Jordi a retirar-vos les competències. I votareu no sabent que inclouen inversions posibles i necesàries per al poble. I encara que perjudique a tots, votareu en contra per obstaculitzar el govern. Voldria jo saber si l'home que fa ombra, en les reunions de la Taula de Mobilitat, també diu que arreglar un poc, que no tot el poble, es electoralista.
    Increible.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quant m'inclous amb el Victor,Pilar i Tú,demostres que no saps per on et pega l'aire. Està clar que els polítics sou tan corporativistes i endogens que us extranya que opinen de vosaltres des de fora els partits.
      A mí que em contes del PSOE, ja s'ho faran com ells creguen...

      Elimina
  6. No, home no, a tu que t'hem de possar dins dels sociates. Tu independent de dretes. o de Espanña 2000.
    I amb odi personal a qui tu i jo sabem. Sembla que t'agraden molt les orquestres. Amb quina toques tu? O vas d'orella?

    ResponElimina
  7. La editorial amb lo de tan faener que fa ombra es ofensiu i fals. No sabeu la feina que ha fet,passeu pels seus departaments i pregunteu als funcionaris. La paraula de JJ us l'agafeu massa a sovint com el BOP.
    Menys bromes i sigueu seriosos a l'hora d'escriure.

    ResponElimina