11 de des. 2014

La pregunta del milió que explica el perquè de la expulsió dels socialistes

Hem estat repassant el vídeo de la roda de premsa dels pressupostos de 2015. Si ens fixem a partir del minut 7 i a partir del minut 26, trobem la explicació del perquè de la expulsió dels socis de govern de Compromís Bloc. En el minut 15 aproximadament, l'alcalde explica detalladament els passos que han dut a la seua expulssió. Cal escoltar ho atentament, perquè està molt clar.
En sintesi, els socialistes volien que s'anularen totes les inversions de la ciutat i que tots els diners anaren destinats al col·lector de la platja. Es a dir, senyores i senyors! El PSOE volia que no se fera ninguna obra, CAP INVERSIÓ EN EL POBLE. I en eixes inversions que no volien que se feren, estava...a que no ho adivineu, amics i amigues? quina obra estava també inclosa, al menys en la preparació del projecte, en les que no volien que se feren per destinar els quasi 900.000 euros INTEGRAMENT a la platja? SI, el projecte del MUR DEL RIU. El mur del riu que ha segut el motiu que han esgrimit per abstindre's de votar els pressupostos.
El millor de tot, és que podeu escoltar com l'alcalde Jordi Juan explica que van trobar una solució al problema que plantejaven els seus socis de govern. Van aconseguir trobar una formula que feia possible fer les inversions en el poble i en la platja, al mateix temps que podien fer el col·lector de la platja. I ahi ve lo bò del tema...quan ja estava tot solucionat, ixen els del PSOE diguent que ara volien el mur del riu. I ahí va vindre tot. I si els haveren donat el mur, haurien demanat un melonar en Saturn, o una sidreria en Copacabana. I eixa és la història. Per una insignificancia, dins d'un pressupost de 15 milions d'euros, han buscat trencar tota la feina que s'ha desenvolupat en bones condicions, segons tenim entés, la major part de la legislatura, fins que va arribar la data fatídica de les eleccions europees, on el PSOE va perdre els papers i el sentit de la col·laboració consensuada. En fí, tot un drama de culebró sudamericà en la Valldigna!

7 comentaris:

  1. En quin minut del video diuen els socialistes que només volien un pressupost amb tota la inversió per al mur del riu i pel colector de la platja?
    Ah,que ho explica l'alcalde,dius. Clar,clar, ací només val sempre la versió de l'alcalde,la dels demés no conta.
    Vols que et diga jo el motiu de perqué cessa l'alcalde als socialistes? Ni minut 7 ni 26 ni les campanades de cap d'any. els cessa perque POT.

    ResponElimina
  2. La pregunta simple i concreta12 de desembre del 2014, a les 14:55

    Amic del trilió, o comentes amb serietat o no juguem.

    De totes maneres anem a perdre un poc el temps i explicar-t'ho, però no per tu que no has de voler comprendre, sinó per als altres lectors.

    No cal vore cap video. Nomes cal llegir en la premsa, eixa tan poc amiga de Compromís com es Levante-EMV. I alli està ben clar tots el fet, i això que l'amic de la "casa" rema cap al PSOE.

    - Primera reunió de la Junta de Govern: els presenten els pressupostos i el PSOE demana el col·lector. Tot el col·lector.

    I està ben clar: Falten 800.000 euros per afegir als 700.000 del col·lector. El pressupost contempla 860.000 totals d'inversions. Per tant.... el col·lector s'ho ha de menjar tot. Això no cal ni dir-ho. Simple suma i resta que ja fan els xiquets de 7 anys.

    - Segon reunió de la Junta de Govern: Compromís els solucionen el col·lector (Pla plurianual). Per cert ¿eixa solució no la podia haver pensat el regidor d'Hisenda?. i ara trauen el tema del mur del Vergerat que no havien parlat mai d'ell. Que es un mur, una obra urbana i la regidora d'urbanisme es socialista, amic del trilio!!

    I dijous 13 novembre, abans de la tercera reunió de la Junta de Govern, el regidor Borrás s'escampa en eixe diari amb un article incendiari i acusacions de populisme.

    Fins ací la versió del Levante-Emv. Ni versió de l'alcalde ni de Borras. ¿ho tens clar?

    I l'endema, primer roda de premsa, la de Borras, incendiaria i de la qual els diaris diuen més que no el video, que el publiquen incomplet, primer amb una versió i després "maquillen" amb segona versió no tan dura. I despres es el video de l'alcalde, que sabem tot de pe a pa perquè no hi ha retalls.

    Les postures del PSOE com veus ja estaven definides abans de les rodes de premsa del divendres dia 14. No cal ser un superheroi ni tindre raigs X en els ulls per vore que el PSOE només buscava el pretext per no aprovar els pressupostos.

    Hi ha un fet incontestable i que passarà a la historia: En el plenari, s'hagues arribat a empat a 8 i decidia el vot de qualitat de l'alcalde. L'abstenció del PSOE ho impedeix. El PSOE és el culpable que Tavernes no tinga ara mateix pressupost.

    I davant això que volies: ¿que Compromís els posara l'alfombra i els aplaudiren?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amic simple i correcta,ja que vols seriositat,vaig a donar-la,i seguim jugant.També pels altres lectors,amb tú sabem que no hi ha res a fer.
      Crec que t'has deixat una qüestió nimia,poc important. Sabries dir-nos quan li lleva l'alcalde al regidor d'hisenda les pot estats de presentar pressupost i convocar la comissió? Es que no ho contes. Després d'això,de que val la postura del PSOE. Això es voler negociar i consensuar? Si tots,fins i tot Enric,neutral políticament a este cas,diuen que els pressupostos del PSOE i PP son millors,més complets,i reals,per que el Bloc no en vol parlar d'altres que no siguen els seus?
      Clar que ho saps per que,perque el pressupost és LA EXCUSA per fer fora els SOCIS. Mira si és tan excusa que tot el Bloc,fins i tot la Cotorra sabia que els pressupostos no es podrien aprovar mai. Paripé de moció de confiança. Saben llogar advocats famosos de València a 6.000€/informe i ara no saben la llei sobre les mocions. Fins ara. Que llàstima que no la sabereu abans del plenari del pressupost. Algo havera canviat. Alguns s'haveren vist forçats a canviar el discurs dels motius de la patada al cul. No quedava bé.
      Així que tota la teua parrafada no t'ha servit de res.
      Però és igual,l'objectiu ja l'haveu aconseguit.
      Victòria treballada però per lo maquiavèlica i embustera tampoc voldru que ara la resta posem la catifa i aplaudim.
      En la guerra i l'amor tot val,deien.
      Afegirem també la política. Els seus protagonistes ho mereixen.

      Elimina
  3. Nou punt de vista que no coincideix en el que hem vist publicat cronologicament en premsa i xarxes.
    Hem vist un PSOE exacerbat inclús demanant la dimisió de l'alcalde, soltant guantades i finalment una reacció que se veia vindre, expulsió.
    Molt clar. Acció, reacció.
    Encara que cada vegada estem més segurs, segons estem lligant caps, que no s'esperaven que els feren fora del govern.
    Pensaven que recularien els de Compromís i ells quedarien com els que miren pel poble.
    Que va dir l'alcalde, salvapatries? Va dir això?

    ResponElimina
    Respostes
    1. El malo el PSOE,però no presenta moció de censura. Ací l'únic que trenca palletes és el Bloc expulsant a tots els socis. Demanar dimissió no és expulsar,expulsar és el que ha fet JJ.
      Ací l'únic salvapàtries és JJ.

      Elimina
  4. Qui força l'ixida és el propi PSOE. Ho tenien més que previst, planificat. No tens mes que mirar les fotos de felicitat de vidal , karina i borras. No vulguis ara anar de víctima. El PSOE és verdugo i no víctima

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues el dia de despedir-se dels funcionaris de les regidories a Victor només li va faltar plorar. Jo no el veig riure en cap foto.

      Elimina