27 de des. 2014

El contacontes Víctor, o què cansino és este home que fa ombra

La hegemonía de personage cansino de Vidal, guanyada a pols plenari a plenari, on dormia als sofrits assistents en els seus soporífers discursos, està en perill. Víctor Borràs està a punt de llevar-li eixa consideració, per lo cansino i repetitiu del seu discurs anant ploriquejant de mitjà en mitjà, contant contes absolutament infantils. Mare meua! si tenim que estar pendents del contaconters, cinc mesos que resten per eleccions, jajajaja, açò serà una experiència sadomaso! Va l'última ocurrència de l'home que fa ombra...les vivendes socials de la Generalitat Valenciana, que atorga la Generalitat Valenciana, i on l'Ajuntament presenta uns informes que ha d'evaluar la Generalitat Valenciana,...ara va Borrás i vol per tot i per tot que siga responsabilitat de l'alcalde estar tardant 10 o 12 dies en lliurar les vivendes.
Cansino, repetitiu, amb arguments infantils, però ... i ahí està el però...utilitzant per fer política a les persones, als veïns del poble en risc d'exclussió, amb greus necessitats, per fer li mal al contrincant.
Nosaltres sempre ens ho agafem tot en sentit de l'humor i en catxondeo, però hi ha temes i temes...
pensem que hi ha temes dels que no s'hauria de fer política, i açò és caure molt baix, no vos sembla?
A més, si vol reclamar celeritat en el lliurament de les vivendes...PER QUÈ NO HO DEMANA A LA GENERALITAT, QUE SÓN ELS PROPIETARIS DE LES VIVENDES, I ELS QUE LES HAN DE DONAR? Bufff, es que estes estrategies polítiques on val tot, ens suliveyen i ens desosiribonucleiquen!
I ara, com a penitencia, li publiquem una foto de l'alcalde Jordi Juan, dedicada a l'exregidor, quan passava la revisió de les vivendes fa unes setmanes. Com diu Estruch, que sempre està a la que cau i a vore que pot aprofitar en el tema de les guerres polítiques, tila i bicarbonato i bones Festes a tots!

4 comentaris:

  1. Xe,que jo no m'he clavat amb ningú, eh !!!

    ResponElimina
  2. Permets que es claven els altres en els comentaris que deixes passar. Que es el mateix.

    ResponElimina
  3. Ai que poc vos agrada a alguns que vos toquen el tendre ... però qualt li el toquen al altres ja es diferent.

    ResponElimina
  4. Lo de vidal es pa ferseu mirar. Xarra i xarra i no se sap ni lo que diu... hores i hores... Que persona mes aburrida

    ResponElimina