8 de des. 2014

De canvi climàtic i el joc de la cadireta a Tavernes...este dimecres!

Este dimecres dia 10 de desembre la temperatura va a pegar una pujada de la pata del mascle!!! Els ous de les gallines es fregiran només pondrel's, la població de la Valldigna anirà en massa a rentar-se a la platja, aflamats com a titots! El Ple extraordinàri per tractar els pressupostos de 2015, va a fer que tinguem un canvi climàtic de l'hòstia en Tavernes de la Valldigna! Els pressupostos, que tractarem en un altre post en detall, van a produïr presuntament un terratrèmol polític en el govern municipal!
Perquè? molt fàcil...els pressupostos presentats per l'Alcalde de Tavernes, Jordi Juan, els primers de la legislatura que permeten fer alguna cosa per al poble, es presentaran per la seua aprovació...i que pot passar?
Ahí vé la pujada de la temperatura! Si els socis de Compromís-Bloc, el PSOE, voten en contra o s'abstenen, en base al seu nosabemdeque reivindicació del mur del riu, (que ja està en tramit fa més d'un any de la ma de Jordi Juan i Carmen Canet), no li deixaran a l'alcalde més remei que fer-los fora del govern de forma fulminant. I si voten a favor, després d'haver perdut les delegacions el regidor d'Hisenda, quedarien com a empanats de la política. El joc de la cadireta està en marxa?
Que passarà este dimecres? aconseguiran els seus objectius de convertir-se en víctimes els del PSOE i perdran ohhhhh! la pasta gansa que cobra el regidor d'Hisenda? Forçaran a l'alcalde a tindre que tirar-los del govern, que sembla és el que estan buscant des de les passades eleccions europees? Els farà fora Jordi Juan, sabent que van a acusar-lo d'autoritàri? La trànsfuga desviarà el tema parlant dels bous al carrer de Festes del Poble? Cantarà la cançó "que lo baile" el portaveu del PP Manolo Vidal, vesió extended de 45 minuts? Votarà a favor este últim dels pressupostos fruit d'una visió celestial i divina que li dirà:" xè, Manolo, vota a favor, que tot el que estas demanant està ahí"? Hi haurà llàgrimes i esglais, esgarrada de vestits i arrancada de cabells del PSOE si els tiren del govern?
Continuarà...

14 comentaris:

  1. Quan es parla del sou de l'alcalde,pobret que cobra menys que els arquitectes. Quan es parla de Víctor,que cobra el mateix,és una pasta gansa. Vaja maneres diferents de vore la mateixa cosa! Informadors,pseudoperiodistes?

    ResponElimina
  2. Podemos, sembla que t'has confundit de blog. Nosaltres no hem parlat del sou de l'alcalde ni dels regidors. Agafate ho en calma i en bon humor. La política és un circ, on hi ha moltes actuacions. Malabaristes, mags, equilibristes, funambulistes, paiasos, etc. I espectadors, de tots els colors, però sempre amb la entrada, o el vot, en la mà. I eixa entrada ens dina dret a comentar la funció, i a riuren's o no, de l'espectacle.
    Que tingues molt bona vesprada, amiga...o amic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quien se pica,porque ajos come.
      Jo no he dit res d'aquest blog,jo he dit de pseudoperiodistes,en general.
      De totes formes,també podeu opinar dels sous del Bloc i PSOE,no us diguen que esteu venuts al poder. Es que sembla que ací la pasta gansa i altres crítiques sempre van per al PSOE i el Bloc que cobra el mateix no s'anomena. Això es diu agravi comparatiu.
      I d'espectacle ja en fan massa els polítics,als blogs podríem començar amb una mica més de seriositat que ells. Un professor meu deia que l'humor no estava renyit amb el rigor.

      Elimina
    2. Uns renglons més amunt,a la noticia dels editors:
      "Que passarà este dimecres? aconseguiran els seus objectius de convertir-se en víctimes els del PSOE i perdran ohhhhh! la pasta gansa que cobra el REGIDOR d'Hisenda?"

      Comentari editorial 15:54:
      "Nosaltres no hem parlat del sou de l'alcalde ni dels REGIDORS."

      O ací cada vegada fa un diferent les editorials i no es lligen les dels companys, o la pasta gansa que guanyava Víctor no és del sou de l'Ajuntament. Cobraria apart en sobres,com Barcenas?
      Senyor juez,no hay mas preguntas.

      Elimina
  3. El PSOE vol aconseguir que els tire fora Jordi Juan.. Eixe és el seu objectiu des de que van perdre les eleccions europees. I la seua estrategia, posiblement consensuada en el PP va a ser dir que és un autoritari, un dictador, etc. Víctor mai ha pogut soportar que Jordi fora l'alcalde, i no ell. No ha acceptat mai que 5 regidors son més que 3. I sempre ha pensat que un trencament de pacte perjudicaria més a Compromís que al PSOE. Res més lluny de la realitat. Els miren, escoltem, i sabem distinguir a les bones de les males persones.
    Tots ens coneguem, i tots coneixem les reputacions de cada u.
    Les males persones traicionen la confiança depositada en ells, van per darrere, com els covards, s'excusen sempre en altres persones per tapar totes les seues miseries, no tenen amistads, utilitzen als amics, no respecten a les seues parelles, als seus lligues d'estiu, les males persones perden el nord quan pinten el que no han de pintar, i on no han de pintar. Les males persones creuen que son intel.ligents, i wue tits estan als seus peus, pensen que poden utilitzar a tot el món per traure benefici. No respecten ni tenen en consideració el treball i el sacrifici que han pogut fer persobes que han treballat tota la vida dignament per una causa o per uns ideals.
    Les bones persones rarament entren en política. De vegades, poques vegades, ho fan. La persona més honrada que havem tingut mai d'alcalde en el que duguem de Democràcia, és Jordi Juan. El segón, Ximo Altur.
    A bon entendedor, ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Canvia l'ordre amic,si Ximo Altur no es que estiguera tonto,però molt més bona persona que Jordi,per això feu la cursa tan curta. Per contra,Jordi ha tingut un partit model de Maquiavelo al poble,i per eixes ensenyances ben depreses és pel que diuen que farà carrera.
      Que li ho pregunten al Nyau i Chofre,si és o no el xic honrat...

      Elimina
  4. Tu ho has dit administrador... Hi ha
    pallassos de la politica i hi ha pallasses.
    A buen entenedor

    ResponElimina
  5. Podemos, no hem tractat el sou ni de l'alcalde ni dels regidors, això no vol dir que un dia ens pegue la volà i ho fem. I no ens lleva la son que algú pense que estem venuts al poder! Tino per assegurat! Jajaja
    Mira, si vols blogs més seriosos en el tractament, en pots trobar sota les pedres. Rigor? Aixó si que ho tenim, el que publiquem és la informació que tenim, encara que no ens atrevim a dir que som poseidors de la veritat absoluta. Però tenim bones fonts d'informació. I no publiquem ni de conya tot el que sabem. I si repases els posts publicats des del principi, voras com sempre tractem cada personatge com es mereix.
    Seriosos? Nooooo
    Ara be, on està la teua serietat, agafant el nom d'un col.lectiu polític? Demostraries mes serietat respectant als teus rivals, no?
    Tu pots, ja voràs...
    Bona nit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt de ji,ji,ji,ja,ja,ja però sense agafar el bou per les banyes. Podriem opinar...podriem fer-ho... tant de podriem, pareixeu vosaltres els de Podemos. Per cert,agafe el pseudònim que vullc,i tú l'interpretes com vols. És pecat declarar les intencions en democràcia? Et recorde que al poble no hi ha (no pot haver-hi) Podemos,esta legislatura en que entrarem no trauen delegacions municipals,entereu-se i ja voreu com ningú es presenta com Podemos. I,que jo sàpiga,dir de quí som simpatitzants no és respectar els rivals? Ells sols (els partits tradicionals) ja han perdut la seriositat fa prou,fins i tot el Bloc que té que anar llogant caps de llista de partits encara més minoritaris que ell.
      Feu-se l'ànimo i opineu també del lider amantíssim.
      Vosaltres podeu,ja voreu...
      Bon dia!

      Elimina
  6. Podemos forever, alterada/at, tranquilitat. Sabem perfectament q Podemos no va a autoritzar emprar la marca en les municipals, ahi encara arribem.
    Et tornem a repetir, ja hem opinat varies vegades de Jordi Juan, i es públic el que pensem, no ja nosaltres tres, sino la majoria, fixat be que diguem, la majoria dels nostres entorns, que tenim un alcalde no excelent, sino extraordinari. I pensem que, si no la caga, és el millor alcalde que podem tindre.
    Això fa que ens consideres del Bloc? Allà tú amb el que penses. També som d'EU per que valorem a Ximo Altur? Som del PP perque valorem positivament la primera legislatura de Eugenio Pérez?
    Per cert, en el poble no hi haurà Podemos...i a qui creus tu que votaran, al PSOE? Al PP, que ja estan parlant a les clares de pactes per salvar les seues quotes de poder?
    Ahi tens la resposta. Bona jornada i gràcies per participar al nostre blog, poc serios en la forma i rigurós i en sentit de l'humor! Jajaja jijiji

    ResponElimina
    Respostes
    1. Continueu opinant sense dir res. Si us critiquen per dir que Victor està per una pasta gansa i no dieu el mateix de JJ que cobra el mateix, per a mí i per a qualsevol amb dos dits de sentit comú i imparcialitat (eixa que tant us repetiu) es diu manipular. I no cal eixir per la tangent,jo també puc dir lo dels sous i l'apego dels dos a la cadira i també dir lo de alcalde excelent i extraordinari,com puc dir excelent i extraordinària la feina fons ara de Victor.

      Sobre a qui votarem els de Podemos (que només els hem votat a unes europees que no tenen res a vore amb unes municipals) al poble,jo nomes et puc dir a qui no votaré,ni al PP (ja m'ho han demostrat en dues legislatures) ni al Bloc (tampoc han estat a l'altura en estes que acabarem). JJ no ha governat igual per a tots els vallers ni ha estat transparent per molta imatge que vullga vendre, desde luego, casta és per a que li deriven vots de Podemos, i així li ho han dit els de Guanyem quan els ha volgut comprar.

      Elimina
  7. Mira si manipulem que publiquem els teus comentaris. Tu no eres de Podemos, eres del PSOE. Un de Podemos mai votarà a la casta.
    Veus quina manera d'intentar manipular teniu els de la floreta?
    Nivellaso.
    De Podemos, diu...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues no heu acabat de publicar-los tots.
      Almenys podríeu tindre vergonya torera i contestar encara que fora només per alusions.

      Elimina
  8. Ieeeps! Ara ens hem perdut. Vergonya torera? Non capiccie. Pots explicarte? No podemos entender...

    ResponElimina