27 de des. 2014

Aravairesultadeque no hi havia rés contractat per Cap d'Any a la platja...què heavy!

Ens hem assabentat que en la reunió del nou regidor de Turisme, Josep Llàcer, en representants d'ACEPLAT, l'Associació de Comerciants i Empresaris de la platja de Tavernes, se va informar que no hi hauria cap festa de Cap d'Any a la platja...perquè en estes dates encara no hi havia contractada cap orquestra, cap permís, cap carpa, cap autorització, cap mitjà musical, etc etc. O siga, que la nostra benvolguda Carmen Canet, no havia preparat rés del que va prometre el mes d'octubre als empresaris i comerciants de la platja.
I ens ha fet recordar el succeit el Cap d'Any passat, on es va montar una trifulca entre el govern municipal, on Canet va dir que Juan no l'havia deixat fer una activitat a la platja, on l'alcalde dia que no hi havia autoritzacions ni permisos demanats.
Mirant el cas d'este any, sobren més explicacions. Diuen que el temps posa a cadascú al seu lloc. Ens sembla molt heavy!

foto: Envetlat de 2013 a la platja de Tavernes, que no tenia els permisos senzillament perquè no s'havien demanat, i que fou anul·lada. Vos sona esta història? Nosaltres pensem que, possiblement, este any s'hauria tornat a repetir!

5 comentaris:

  1. I el Bloc mirant estos darrers mesos cap a altre costat. Quant els interesava si disfressaven actuacions musicals que pertoquen a cultura per la regidoria de joventut.
    Però com que la platja no interessa massa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la platja han fet la cursa tots els anys de la mitja marató i tot l'estiu esta ple de campionats per a xiquets joves i mes majors (futbet7, futbet platja, rugbi, etc) fets tant en l'arena com en els campets.
      Si tu no t'enteres, problema teu es i no del Bloc.
      I enguany des de Medi Ambient tallers i visites guiades a Bolomor. Es nota que no has anat.

      Elimina
  2. El govern de Jordi a soltat lastre,poc apoc el poble sabra qui son els que treballén, i qui sols el volien protagonisme, el govern Municipal era com un cotxe am les rodes puntxades, alehores san camviat les rodes i un poc mes, lent s´arribara a Port i Tavernes notará la milloria

    ResponElimina
  3. Ara vorem si algú vol ser la roda punxada de Jordi en les properes eleccions. Tots saben que Jordi no és de fiar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tres anys i mig fotent a Jordi i ara vens amb xorraes com si es de fiar, quan saps que els que no sou de fiar sou vosatros.

      Elimina