26 de set. 2014

L'Ajuntament presenta a treballadors de l'Ajuntament una pàgina web de l'Ajuntament

Si, així és. El regidor de l'Ajuntament de Tavernes Victor Borrás ha presentat una pàgina web de l'Ajuntament, què per cert, ja te vora 3 anys, als treballadors de l'Ajuntament, a Las Provincias i a Enrique Estruch. Una web remake d'una ja existent, de participació ciutadana. La idea està bé, però...una web de participació pública, perquè no te una presentació pública? Perquè una presentació per als funcionaris, que ja saben que existeix? No seria millor haver publicitat la web de participació, en una presentació on els veïns poguerem participar? ...de bones en vorem, ara que s'apropen les eleccions municipals, i tot el món vol tindre la seua foto...i la seua web...

Foto agafada del Quadern

3 comentaris:

  1. Enricc Estruch al igual que el President de la Taula de Mobilitat, que vos se ha oblidat al igual que altre veí que també allí estava , mireu-ho bé,igual no el conegueu, anaren invitats com a membres d'esta.
    Per cert,també estava l'autor de la foto que acompanyeu, li haveu demanat permís ?

    ResponElimina
  2. Gràcies per l'ampliació de la informació, sr Estruch, no els coneixem. L'autor de la foto sabem qui és, i a més va signada i hem especificat en el post que està agafada del Quadern. Esperem que no li sapiga mal que hem agafat la foto del seu blog, damunt citant procedència, chè! jajajaja Per una vegada que posem una foto!
    Per cert, encara ens reafirmem més...si van representants de la Taula de Mobilitat, i funcionaris de l'Ajuntament, perquè no és fa oberta a tots els veïns la presentació? Així, tot queda en casa. Juan Palomo, yo lo guiso y yo me lo como.
    Salutacions, sr Estruch!

    ResponElimina
  3. Ja sabreu que hi ha guerra ... i entre ella de fotos ... jejejeje. Saluts.

    ResponElimina