19 de set. 2014

Polítics malcriats? El cas de Tavernes

Vist en perspectiva i clau d'humor, Tavernes és un clar exemple d'exemplars de polítics malcriats, polítics que no saben quin és el seu lloc i no saben, ni poden ni volen acceptar una situació que no siga la que ells voldrien. Com els xiquets, tu!
A principi de legislatura, ho hem vist amb el PP, que ha segut incapaç d'acceptar que havia perdut les eleccions a pesar de ser el partit més votat a titul individual, però la suma dels 3 partits d'esquerres els superava en més de mil vots. Ho varem tornar a veure amb la regidora trànsfuga, què va explotar en rabieta de censura junt amb el PP quan el govern no li va donar el que demanava.
I ho tornem a veure, a hores d'ara, amb eixa reacció (pusilànime? estudiada?) amb que han botat els del PSOE demanant la dimisió de l'alcalde, per no acceptar, tenim entesos ja des del principi de la legislatura, (que hi ha que xarra pels colzes, jejejeje)  que no tenen l'alcaldia i no poden ocupar el lloc de l'alcalde en els diferents actes socials que se celebren al poble.
En este últim cas..., ara que passarà? Quina angustia! Que alboroto! Quin suspense! La lógica indica que el PSOE ha de dimitir de les seues Regidories, i trencar el pacte, per ser coherentes amb el que estan demanant. Clar està, chè! si el que estan fent és algo serios, i no una pataleta de...polítics malcriats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada