25 de set. 2014

Exclussiva en Tavernes: una convocatòria que no existeix no obté l'èxit esperat...

Bàndol:
D'ordreeeeee del senyooor alcaldeeeee!
Es demana a tots el veinaaaaat, que facen el favooor de buscar una jornadaaaaa, de porteeees oberteeees per visitar la escoletaaaaaaa de Victor Calatayud, que no apareix per ningun lloc! Que si el diari Las Provincias ho diu, veritat seraaaaaaa!.
Xè que bo, tu! Resulta que al diari Las Provincias, diu el corresponsal del poble que l'Ajuntament ha organitzat una segona jornada de portes obertes, ja que la primera no va tindre l'èxit esperat! Però com no es pot tindre l'èxit esperat...SI NO S'HA CELEBRAT!!! A vore si el que van fer era una JORNADA DE PORTES TANCADES!!
Menudo problemón sin solución! A vore,...no serà que van canviar el dia de la jornada de portes obertes de la nova escoleta? No seria que en lloc de fer la jornada en festes ho van ajornar fins passar les festes?
Ara be...el que a nosaltres ens ha sorprés, mogolló, una barbaritat, que ens ha deixat sense paraules...és el següent: si la jornada no s'ha celebrat, si la jornada no ha existit, si la jornada encara està per realitzar-se...com pot dir el periodista, atenció, com pot dir (ací ja ens ha agafat la risa)...on estavem? a si, com pot dir el corresponsal del diari que "después que la primera convocatoria no tuviera el éxito esperado" ?????
Ostras tu, això si que és un cas, tu! Com va vore que no tenia el éxito esperado, si no ha existit cap jornada?
I perquè, possats a comentar i donar opinió, no va dir que va tindre molt d'èxit? Que van arrasar? que van anar 324.000 veins? Que van dur els animals del Bioparc a la jornada? Encara, que, ben mirat, imagineu-vos si havera escrit declaracions d'assistents criticant la jornada!!!! jajajajajajaja.
És que és de risa...habemus plumerus vixit a la visti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada