17 de set. 2014

Dimisió de l'alcalde o dimisió dels regidors socialistes?

Nova i dura crisi del govern de Tavernes. Els socialistes, que governen en coalició amb Compromís-Bloc, han demanat la dimisió de l'alcalde, Jordi Juan, en un comunicat de premsa que des de ahir està donant molt que parlar. Sembla que no haver entés la seua posició dins del govern(3 regidors) davant la dels seus socis (5 regidors) que també ostenten l'alcaldia, està sent un greu motiu de desaveniencies. I el detonant ha segut, mira per aon, la celebració de la paella de la gent gran del poble. Ahí s'ha produit eixa mena de "ja no m'ajunte en tu" amb que s'han destapat els regidors del PSOE.
Polemica servida, pols obert entre els socis de govern i, segons molts comentaris que hem escoltat, intent de jugar al victimisme en un clima de govern d'allò més espes.
Ha de dimitir l'alcalde, o han de dimitir els seus socis de govern?
Atenent a la lógica, el més normal és que si algú no es troba a gust en qualsevol lloc o activitat, el més normal és anar-sen. No abandonar el govern, demostra poca coherència i contradicció entre el que diuen i el que fan. O és que el que estan buscant és que l'alcalde els retire les seues delegacions? Estarem pendents del tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada