26 de set. 2014

Per al PP de Tavernes, la llengua no te òs

En una nota de premsa del PP de Tavernes criticant que les festes de Tavernes pasen desapercebudes, amb la qual cosa estem totalment d'acord, ens amollen què:
"Des del Partit Popular volem agraïr públicament l’esforç que els veïns i associacions han fet possible que estes festes ixiren avant. Concretament, les associacions, a pesar de vore reduïdes les seues ajudes i soportar un augment de la contribució del 30%, són les que han omplit fins a quasi el 40% del programa a base de presentacions de clubs esportius, concurs de xarangues, exhibicions esportives, ral·li fotográfics, competicions esportives… La resta han sigut actes religiosos (al menys un 10%) i la part que ha estat encomanada a la regidoria de Festes que aquest any aprovà un pressupost en junta de govern amb 132.400€ per a este fi.",
 Pujada de la contribució del 30%? Del 30%???? si fa no res estaven dient que sols l'havien abaixat la contribució un 5 per cent, en lloc del 16% que afirma el govern municipal que ha abaixat? Que passa, que va unflant en el temps? jajajajaja Chè, tu, quins espavilats!
I la perleta de les associacions? A vore, senyors del PP de Tavernes, quina associació organitza el concurs de xarangues? i quina associació organitza el ral·li fotogràfic?
Ara be, ens ha fet gràcia lo de la telenovela de mig dia, i el poc contingut interessant i moltes llàgrimes pel matrimoni trencat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada