23 de juny 2014

Tavernes està en guerra!!!

Tavernes està en guerra contra la plaga de paneroles què ja ens parlen de vosté! Hem pogut saber que des de la Regidoria de Serveis Públics, s'han posat a la batalla contra les tradicionals plagues de paneroles del terreny, les negres, i les americanes, molt més grans i que damunt volen!
Segons el web municipal, L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna du a cap des de fa dies una campanya de control de les plagues en les vies públiques del casc urbà de la platja, especialment contra les panderoles. La campanya es realitza de manera conjunta i amb la col·laboració d’Hidraqua, com a empresa concessionària de l’aigua potable i de CTL, la contractista municipal de la lluita contra les plagues.
Tavernes està en guerra contra estos insectes, perquè com ha dit la regidora Llum Sansaloni, " l’Ajuntament reforça el pla d’actuacions que té programat al llarg de l’any i ho fa com a mesura de prevenció. Estem en una greu sequera, amb absència total de pluja i tot això coincideix amb una època de proliferació d’insectes. D’ací que hem decidit el reforç del pla habitual d’actuacions”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada