18 de juny 2014

Altra subvenció per a Tavernes

Llegim a la web de l'Ajuntament què el govern de Jordi Juan ha rebut una altra subvenció. Ara, 44.202 euros del Ministeri de l'Interior. Les ajudes són per a 4 actuacions concretes:
Sistema de bombeig i desaigüe del llac de la Goleta de la platja de Tavernes per un import de 30.000 euros. Reforestació amb arbres i massa vegetal de la muntanya de les Creus, zona nord del nucli urbà, per import de 12.000 euros. Restitució de terres i elements vegetals, avinguda de la Marina de la platja de Tavernes per un import de 31.404 euros. I restitució del sistema de bombeig i desaigüe del col·lector de l’avinguda de la Marina de la platja per un import de 15.000 euros, preus tots amb l’IVA inclòs.
La subvenció atorgada correspon a les ajudes per danys en infraestructures municipals i xarxa viària produïts l'any 2012, i que va sol·licitar l'Ajuntament de Tavernes, que rep un total de 44.202 euros, la qual cosa suposa el 50% del cost de les actuacions, calculades en 88.404 euros. El consistori abonarà el 50% restant del seu pressupost municipal.
L'alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, ha destacat que “les subvencions i ajudes institucionals continuen arribant a la nostra ciutat amb total normalitat. Esta ajuda del 50% del Ministeri de l'Interior ens permet actuar en quatre zones del terme amb una necessitat evident d’actuació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada