25 de juny 2014

Els xiquets també tenen dret a jugar, o no?

Vist al web municipal. Millores en els jocs infantils del Passeig Colon i de la platja de la Goleta, de la ma de la Regidoria d'Infraestructures de Josep Llàcer.
L’espai de jocs presenta una imatge nova, completament renovada i sense el perill que una caiguda o bac faça malbé els genolls o cames dels menuts gràcies a la instal·lació d’una base blana de gespa artificial. Estes millores suposen una inversió de 15.000 euros, subvencionats pel PAP de la Diputació de València.
En zona de la Goleta, Josep Llàcer ha confirmat que la faena ha estat més complexa i s’ha una remodelat totalment l’espai. Així, explica que “els jocs estaven enmig d’una zona d’arena que havia desaparegut. El primer que hem fet és delimitar el nou espai per a poder instal·lar la base de gespa artificial, però prèviament hem actuat sobre el sistema de subjecció dels jocs a terra, que han estat canviats i reforçats perquè els anteriors estaven completament oxidats i podrits. I per a acabar, hem efectuat faenes de manteniment dels jocs”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada