19 d’abr. 2012

La història d'un País que no tenia indignats

Altre exemple del que ens estan fent davant dels nostres nassos.
Hi havia una vegada un País, on els ciutadans vivien molt feliços i tot era bonic. Fins i tot, els lladres, corruptes, prevaricadors, perroflautas, panxes agraïdes, etc. eren guapos i feliços.
I de repent, un dia i no se sap bé com ni perquè, una gentola de joves que estaven indignats perquè no tenien feina ni oportunitats, i estaven indignats per totes eixes falsedats i corrupcions, decidiren eixir al carrer i, senyores i senyors, S'ATREVIREN A JUGAR-SE EL TIPO davant del sistema per tractar de millorar-lo, segons dien.
Però clar, eren, segons les classes altes de la nostra societat, un grup de casposos i delinqüents, que no volien el be del món. Alguns mitjans de comunicació els van demonitzar, i el ciutadà de a peu, el que vol sofà, pa i nona, s'ho va creure. Eixos peluts! que volen! que fan embrutant les places i els carrers! Ale a treballar, collons, a treballar i a dutxar-se...
I eixos indignats, que estaven demanant els seus drets i volien que els lladres i corruptes anaren al talego, van aconseguir una repercussió mundial i uns brots espontanis en molts països. Però ací, la seua imatge ja havia estat manipulada i controlada pels mass media nacionals lliberals.
I ara, el govern ha decidit que cal evitar que eixes queixes socials puguen tornar a repetir-se. Així que ara, els que vulguen tornar a denunciar el fem del sistema, seran considerats delinqüents i terroristes. I així les hòsties i els pals estaran justificats si cal emprar-los novament...
i, colorin, colorado, este cuento se ha acabado...
perquè la reforma del codic penal convertirà actes com els del 15M en greus delictes.
Els que denuncien, seran denunciats. Els que volen transparència i democràcia, seran represaliats.
A partir de juny, la resistència pacífica serà considerada atemptat a la autoritat. Serà penada entre 1 i 3 anys de presó.
Indignant.

4 comentaris:

  1. La protestas siempre controladas, mejor, pórque si no , aprovechan los de siempre para reventarlas y crear el caos, luego no me parecen mal las medidas gubernamentales, por el bien de los que nos manifestamos pacíficamente.

    ResponElimina
  2. He llegit que fins i tot els que es lliguen davant de la policia en actitud de protesta pacífica, serà considerat un delicte greu.
    Crec que si Gandhi alçara el cap, canviaria els seus postulats pacifistes. Increible, el món que ens ha tocat viure.

    ResponElimina
  3. Pues a mi me parece bien, asi se podra mantener mejor el orden público. No se pueden usar esas medidas de Kale Borroka y creer que no van a tener consecuencias.

    ResponElimina