13 d’abr. 2012

La nube de la dos i el núvol dels blavets

Hui en la 2 hem vist la presentació d'un nou programa presentat per Toni Garrido que s'anomena LA NUBE, i gira al voltant de tots els factors tecnològics que ens envolten. La nube (el núvol) reflexa eixa segona realitat que en paral·lel ens acompanya en la nostra vida quotidiana.

Es una realitat diferent però que de vegades ocupa el lloc de la realitat física. I veient eixe programa, ens ha fet gràcia el paregut amb la realitat política del nostre poble, de Tavernes, on ens trobem en dues realitats ben diferents; la crua realitat, representada per un estat d'autèntica roïna i amb un deute municipal de més de 20 milions d'euros que va deixar el govern anterior, amb l'aigua al coll i amb uns index d'atur i de destrucció d'empreses vertiginós per culpa de la p..a crisi, que obliga a fer una retallada darrere d'un altra, etc etc etc.

I un altra realitat, la retratada per la gent que sembla estar en un núvol, o en happylandia, on tot es perfecte, no estem endeutats fins les selles, i fins i tot on anem a traure del barret, com el mag Tamarit, el conill dels euros, 26 kilets d'euros. Tachaaaaaaaaan! Tachaaaaaaaan!!!!! Nada por aquí, nada por allà...i aparessssen por allàààààà!!!

Ens ha fet gràcia. Bò, si ho mirem bé, no tanta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada