13 d’abr. 2012

Parlem de cagades monumentals

Aprofitem per parlar de les cagades monumentals que hi trobem a Tavernes. I no ens referim a la cagada monumental que s'han tret de la mànega a nivell polític amb el tema dels 26 milions famosos del plenari del passat dilluns 2 d'abril. No parlem d'eixa cagada.

Tampoc ens referim a la gran cagada, consentida, recolzada i esperada del bou manso de la falla Passeig de les passades festes del poble. Eixa cagada ens va divertir, encara que es va fer de rogar, el cornut. Parlem de les cagades que hi trobes per tot arreu del poble. Cagades de gos.

Un de nosaltres, ahir mateix en va xafar una. I es va cagar amb la mare que va parir a l'amo-ama del animalet. Perquè una cossa està clara. La culpa no la te el gos, la te el seu propietari, per no recollir la cagada. Hi ha alguns carrers que son intransitables. Has d'anar botant-les, i com alces la vista, nyàs, xafà!.

Seria molt demanar que els nostres governants ens lleven un poc de merda del carrer, prego?Ja son molts anys d'aguantar esta situació.

1 comentari:

  1. guau! guau!! guau! buffff! coff! grrrrr!! guaaaauuuuu!!!( i que voleu que fem, prova tu a no cagar, guapet de cara, que si no m'aguanten et rossegue la canella!!!)

    ResponElimina