13 d’abr. 2012

L'Avinguda de la Marina i el Ventilador

Sempre intentem, després de la nostra sessió de risoterapia amb el Ventilador, eixugar-nos les llàgrimes de riure i continuar en les nostres tasques. Però de vegades, la tentació és molt forta. A veure, els ventilator boys han publicat un post titulat "Pasqua i la Avenida per acabar i l'Oficina de Turisme en obres", que també em inclòs al nostre museu de la gilipollà local.

Resulta que ara va i estes pasques milers de visitants han passat per l'Avinguda de la Marina i han pogut vore com "encara queda camí per acabar les obres del passeig que el tripartit prometia que estarien acabades en febrer o març".

Ostres, tu. Aresultadeque el que ha fet les obres de la platja ha segut el tripartit? Clavada de pota fins el genoll i primera errada de concurs: les obres de la reurbanització de l'Avinguda de la Marina de la platja, amics ventolats, les ha fet (anem a dir-vos-eu perque no veiereu el cartellot de l'entrada de la platja) ...LA CONSELLERIA. Anem a repetir-ho altra vegada. Les obres les ha fet la Conselleria, la Generalitat. La Conselleria...uuuuuhhh... la Conselleriaaaa...uuuhhhh. ARESULTADEQUE les obres no les ha fet l'Ajuntament de Tavernes, chè!. Ara resulta que els que no s'havien donat presa eren la Conselleria... O ssssiga-sseee, que caldria queixar-se en tot cas a la Conselleria, no?

La pregunta del milió seria: Qui ha fet l'Avinguda de la mar?


I encara més fort...nosaltres erem un dels (com dien estos...ah si, milers de veïns passejant) això, uns del passejadors, i crec que vos enganyareu d'Avinguda. Igual estaveu a la platja de Piles, però en esta varem vore com quedaven alguns plàstics en els pilonets de terra, i algun protector en la zona dels arbres, i poca cosa més. I encara més, varem poder caminar tota l'Avinguda, que no ens ha agradat res, sense cap impediment.

Chè, que estem en el poble i esteu parlant de l'Avinguda, no de la plaça de Tianamen, recollons! No veieu que feu la risa? Mireu, és molt fàcil. Entreu a la web de l'Ajuntament, en Tavernes.es, i allí teniu tota la explicació de la falla. Si tot el món ho sap. Excepte vosaltres. De rés.


3 comentaris:

  1. Estos del ventilador, son del poble o han vingut a festes?

    ResponElimina
  2. mare meua, com està el pati. M'han dit que els del Ventilador estan preparant una noticia bomba, on van a demostrar que el tripartit, estes pasques, han estat en Bostwana caçant elefants, i per això no se'ls ha vist pel poble ni amb un espill.

    ResponElimina
  3. no està bé que es burleu de l'altre blog. No està bé. No està bé. No està bé.
    Feu penitència.

    ResponElimina