13 d’abr. 2012

El senyor Estruch ens tracta mal al seu blog i a nosaltres ens dona molta pena

Si es que es veia vindre. Tan de clavar-nos en el Ventilador, i ara, nosaltres que idolatràvem al senyor Estruch, l'editor del Quaderns de Reflexió, ens humilia i ens diu poc i ben dit. Al seu editorial publicat el 10 d'abril, quan fa un colp d'ull als blogs locals, a nosaltres ens diu que "ara escomença, ja veus el temps que portem els demés, diguent que algú ha clavat la pota en el pla d'ajust", i ens diu que no ens assabentem de la pel·liculaaaaaa!!!!.

Que fem? revenga? tanquem la paraeta? li diguem que el nostre post és del dia 5 d'abril, i ell ho comenta...5 dies després? recollons, si ho varem capturar del web municipal calent calent que quasi ens fundeix els ploms del pc...

Acàs...ja no som...amics? Es va molestar el senyor Estruch per unes brometes de rés que li varem fer l'altre dia?
Acàs el Ventilador agafarà exemple...i també ens maltractarà? Serà la moda clavar-se en nosaltres? Podrem soportar eixa angòixa, eixa mort en vida, eixa bava matutina asomant-se als nostres ulls plens de remordiment i d'inconsciència barata, de covards emparats per l'anonimat?
Acàs serà este el moment en que qual Juana de Arco, sortirem de les ombres per il·luminar la grandària de la nostra memòria històrica i col·lectiva com a poble?
Acàs ens agafarà un atac al cor i ens duran unes corones de segona mà de les que ha pillat la càmera ràpida i enfocada del regidor que va apatrullando la siutat?

Trencats per la desesperació, humiliats, arrossegats pel fang, ens arrastrem qual cucs implorant penitència, al temps que ens flagel·lem els ossos pèlvics. Un poc de bon humor, senyor Estruch, no els done idees als altres blogs. Per si serveix d'alguna cosa, u de nosaltres este matí ha xafat una cagada de gos. El castic ja està pagat.

3 comentaris:

  1. AIXÒ TE UNA PINTA DE SICO FONS !!!!!!!!!!!
    PLAGI ... PLAGI ....

    ResponElimina
  2. Estruch, editor de un Quadern amic13 d’abril del 2012, a les 11:51

    Molt bona la contestació, si senyor, ingeniosa al cent per cent, firmem la pipa de la pau, doncs vosaltres es veritat en tracteu be . Disculpeu si vos he ofés.Una abraçada i "pelillos a la mar".

    ResponElimina
  3. Es vosté tot un senyor i amb bon sentit de l'humor.
    Una abraçada digital des del blog.

    ResponElimina