24 d’abr. 2012

ARTICLE D'OPINIÓ

A QUI REPRESENTA EL SENYOR ESTRUCH

Son moltes les vegades, en discussions en contertulians de altres blogs, en que sent la cantinela de que a qui representa el senyor Estruch :

Doncs de moment, ací teniu les xifres oficiales, a un partit amb 5 diputats nacionals que de haberse aplicat una llei més proporcional en serien 17 i seria la clau del govern a Espanya donat que el PP havera obtés sols uns 160 escons màxim, representants de més de 1.140.000 espanyols, u dels 5 diputats nacionals a més per valència (curiosament, en la Comunitat  amb 20.000 vots més que Bloc-Compromís i sols 24.000 menys que EU i amb un percentatge de un 5'60 % front a un 4,80 i un 6,50 respectivament, i sí, en 1.500 menys en la provincia que el Bloc però per la injusta partició per provincies que fa que Asturies estiga partida en 3 circumscipcións, i per això no em obtès allí 2 diputats ), amb un eurodiputat presentan-se en solitari mentres que  a Bloc , CiU o PNV es costa asociarse per a obtindre, en el primer cas 1 i en el segón 2, mentres que nosaltres amb aquestos resultats en tenim dos assegurats , quasi tres (en Europa es vota en circumscripció única per el que es més proporcional: el PP en té 23 de 50 al haver obtés un 42% en les últimes europees) , a 328 votants de Tavernes i a més de 500 en tota La Valldigna i a 3.213 votants de tota La Safor, un 3,05 %.


Si, ja se que direu que en les nacionals no em presentava jo, i que no em otorgue els 328 vots, però si sabíen tots el votants de UPyD, que, per be o per a mal, qui representa el partit al poble, però amb la llei amb la mà els represente, vullguen o no vullguen, en aquest moment jo.  

A més, si rebaixarem a un 3% el percentatge per a obtindre concejals i diputats autonòmicUPyD estaria representada a més a les Corts Valencianes i en un muntó de poblacions de La Safor, la comunitat i el país.

Enrique Estruch


PARTIDOS VOTOS ESCAÑOS
2011 2008
PP 10.830.693 186 154
PSOE 6.973.880 110 169
CIU 1.014.263 16 10
IU 1.680.810 11 2
AMAIUR 333.628 7
UPYD 1.140.242 5 1
PNV 323.517 5 6
ERC 256.393 3 3
BNG 183.279 2 2
CC-NC-PNC 143.550 2 2
RESULTADOS  2011
Partido Escaños % votos nº votos
PP 020 53,32% 1.388.465
PSOE 010 26,71% 695.691
COMPROMÍS-Q 001 4,80% 125.150
EUPV-EV 001 6,50% 169.381
UPyD 001 5,60% 145.823
Escrutado 100%

6 comentaris:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, coordinador UPyD Valldigna24 d’abril del 2012, a les 11:39

    Moltes gràcies per donar veu als minoritaris, seguiu així, sense partidismes i anireú pel bon camí, a mi al menys en el meu blog m'està passant, vaig creixent poc a poc, pero sense pausa, donant informació plurar, neutral i de TOTS els que me l'envíen.

    ResponElimina
  2. Enrique Estruch i Ferrando25 d’abril del 2012, a les 14:21

    Des de hui ja no represente a UPyD,llegiu el article en quells blos que vullguen publicar-ho o en Quadern de Refelxions, gràcies..

    ResponElimina
  3. El motiu últim ha sigut que volien obrir-me un expedint per haver aparegut com a "representant" del partit en la premsa, en la reunió sobre el riu, : Però açò ha sigut sols la gota que ja ha omplit el got.


    I perquè? em digueren en l'última reunió comarcal en Xeraco, 4 persones, en que això era un asunt entre PP i govern local, que no em clavara, que pastara del tema, siquiera que anara a la reunió, i que qui havia creat el problema que el solventara, i com jo sempre he dit que per davant dels interesos dels partits, el interés del poble i per davant de ideologies, les persones, vaig enviar l'a-legació igual i al aparèixer el meu nom en la premsa , ha vingut la recompensa.

    ResponElimina
  4. Enrique Estruch i Ferrando27 d’abril del 2012, a les 13:27

    Diccionario SM , Primaria, Nivel Intermedio :
    Coordinador : dícese de la persona que concierta o une algo para conseguir una acción común.
    Estalinista : No aparece esa definición , pero creo que no hace falta que defina quién era este personaje y los métodos que seguía a quién le pudiera hacer sombra.
    Primero : La figura del coordinador no existe legalmente en UPyD, sólo existen las delegaciones locales o comarcales. Por lo tanto era una forma de definirme ajustada al léxico español, según la definición que transcribo arriba del diccionario SM.
    Segundo : Para formar una delegación local o comarcal son 15 y no 5 los afiliados que se necesitan : En Tavernes sólo había uno, el que suscribe, y media docena de simpatizantes.
    Pero es que en toda la Comarca de La Safor no existe tampoco siquiera ese número de afiliados ( en la última asamblea comarcal éramos 4 asistentes).
    Por lo tanto , mi primer crimen ha sido definirme léxicamente como la persona que coordinaba al grupo, es decir, concertaba o unía a una seire de personas de cara a un fin.
    Mi segundo crimen sido asistir a una reunión a la que me citó el Alcalde en consideración a que era la única persona del partido en Tavernes que constaba podía transmitir a UPyD la alegación a los PPGG del Estado en el tema de la laminación del río. Si a eso añadimos que en la prensa salió, no declaraciones mías, que a la reunión asistimos, entre otros, sic "Enrique Estruch (UPyD)", se completó el crimen.
    Mi tercer crimen ha sido el asistir a dicha reunión cuando me aconsejaron en la comarcal cuatripersonal citada que no lo hiciera, pues era un asunto por el PP y que lo solucionara éste y el gobierno actual, que no me metiera en esa guerra, lo que yo , por supuesto, no cumplí, pues primero están los intereses de mi ciudad por delante de los de éste o cualquier otro partido político.
    Consecuencia de dicha reunión remití una alegación a Toni Canto por los cauces legalmente establecidos en los estatutos.
    Estalinista : me refiero, y no es una definición mía sino de un alto cargo del partido, a que , como decía Alfonso Guerra, el que se mueva no sale en la foto" : y yo me he movido.
    Estos son mis crímenes, mis compañeros simpatizantes se han dado todos también de baja.
    Ustedes mismos.

    ResponElimina
  5. Enrique Estruch i Ferrando29 d’abril del 2012, a les 23:30

    L'article anterior be a rel del article de Levante-emv, edició Safor, on hi ha un extracte de unes preguntes que en feren i de les que han extret unes línees que poden portar a confusió, donat que no expliquen , con sí eu faig en aquest article, que vull dir i perqué em definía com a coordinador del colectiu local i el perqué dic lo de estalinista.

    Gràcies .

    ResponElimina
  6. Enrique Estruch i Ferrando2 de maig del 2012, a les 13:11

    CONTESTACIÓ AL ARTICLE DEL LEVANTE-EMV DE LA SENYORA LIDÓN-UPyD.

    Ahir la senyora Lidón Ordóñez, en ves de callar per vergonya, ens contestà en el Levante.


    I perquè dic que deuria tindre vergonya ? Mireu aquestes xifres :



    PARTIDO CONCEJALES VOTOS



    ESPAÑA-2000 0 411 1.09 %



    GIVAL 0 409 1.09 %



    UPYD 0 246 0.65 %



    CVA 0 125 0.33 % (aquestos no se ni qui son)



    NEC 0 98 0.26 (seria el cantant ?)



    Qui encapselaba la llista en eixes eleccions ? BINGO, la senyora Lidón :



    Fins a Espanya 2000 i Gival (amb tots els meus respectes per a Ximo Faus i companyía, no entenc perquè no trauen més vots : Gandiencs, espabileu en les locals, no tot es blau o roig, el rosa ja vec tampoc que vos va masa, ara ja no m'extranya) tragueren mes vots qu'ella. Es dir, no li votà ni el tato.



    I en la comarca, Ador Guardamar, Xeresa i Palmera han obtés millor resultats que Gandia ( Per cert, el company de Xeresa, també s'ha donat de baixa per, mens o menys, el mateix que nosaltres).



    I ara, en Gandia, en les nacionals han obtés 1.530 vots: Algo fallaba en les locals en eixea ciudat.



    Però sols hi han 6 AFILIATS (sí, no es broma, erem 7 i després la meua baixa, 6, no té ni els 15 que li fan falta per formar un "Consejo Comarcal", sí, en eixe partit tot es en castellà).



    I damunt la premien pujant-la de càrrec, ara es "Secretaria de Organización Autonómica " o algo així, però, això sí, sempre en castellà, que a aquesta dona i a tot eixe partit pareix que li molesten las "lenguas vernáculas" .



    I ara anem contestar-li :



    Diu que tinc interesos en el Vergeret ? Sí, administre dos finques allí, en total 56 vivendes i tres baixos, dels que obtenc uns 2.800 euros anuals de beneficis bruts ( un d'els locals per cert, el famós baix que era per a Cárites i Creu Roja en l'era del PP i ara no sabem encara per a que serà) : a més del interés del poble, més motiu encara (trac d'allí un dineralaso) , sic cap, per a defendre un projecte de defensa del sector (solar ni pisoso, ni finques no en tinc cap, si es aixó el que vol deixar caure. M'avora cofundi't a mi amb el Estruch constructor? segurament).



    Diu que no existia un col·lectiu local ni per el tant, un coordinador:



    Legalment, com jo mateix ja he assenyalat, no, eixa figura no existix en UPyD.



    Però, que son un afiliat i 6 simpatitzants ? un col.lectiu o una garba d'alls ?



    I un coordinador? aquell que posa a un grup d'acord de cara a un fi comú o serà un que passava per allí?



    Diu que deuria de haver anat en qualitat de administrador ha eixa reunió:



    Efectivament, ella no volia que jo anara, dia que"Eso es un problema de quién lo ha creado, y que lo solucionen el PP y el gobierno local, no te metas en esa guerra, que se quemen ellos" (això sí, tot en castellà, es que es madrilenya).



    Però, jo, cabut, allí : perquè?



    Primera, el Alcalde em va citar com a representant del partit, doncs tots sabeu qui era el referent d'aquest en Tavernes, i si no eu sabeu, llegiu els blogs, sobre tot La Cotorra. Per el tant no podia acudir com Administrador.



    Segona : Així i tot, perquè vaig anar? Perquè amb això podia assebentarme d'un tema que preocupa al meu poble, i , en línia a lo acordat en eixa reunió, fer una al.legació para que el partit al que representava en ella la presentara als PPGG del Estat, el que vaig fer al dia següent.



    Perquè per a mi, per damunt d'ella i dels seu partit, estan i estaran els interesos del meu poble.



    I ahí va estar tot el meu pecat, com assenyalí en altre article.

    ResponElimina