14 de set. 2018

Ha de fer una declaració oficial el govern municipal de tavernes davant la proclama independentista de Visca Catalunya lliure en un concert de gaire familiar?

És clar que ho ha de fer. Evidentment, no és la seua culpa ni responsabilitat el que el cantant d'un espectacle musical cride Visca Catalunya lliure i llibertat presos polítics en mitat d'un concert. No és culpa del govern de Jordi Juan.

Però ara, el que és ineludible és fer una declaració oficial, com a institució contractant de l'espectacle, on es desmarque absolutament d'estes proclames. I ho ha de fer precisament perquè eixes proclames independentistes van indignar i ofendre pràcticament a tots els veïns allí congregats, que passarien del millar possiblement.

Jordi Juan s'ha de desmarcar d'eixes proclames independentistes catalanes. Si no es desmarca, és com si ho estiguera dona'n per vàlid. Encerta la portaveu popular Eva Palomares a l'exigir un desmarque del consistori d'eixos fets lamentables realitzats en un concert familiar, amb molts xiquets davant.

Si eixes declaracions es produeixen en un míting polític, tot el món ja sap al que va.

2 comentaris:

  1. El millor de tot és: "...amb molts xiquets davant"

    ResponElimina
  2. Qui calla otorga. Compromis calla i confirma que son catalanistes

    ResponElimina