10 de set. 2018

Els Populars tornen a exigir al Govern de Compromís que inicie un expedient reservat per aclarir les suposades irregularitats detectades en la Policia

El Grup Popular torna a exigir que s'òbriga el més prompte possible un expedient reservat per aclarir les suposades irregularitats detectades en la Policia Municipal de Tavernes. "Compromís es nega a que la corporació municipal investigue les anomalies que estan produint-se en la Policia, impedint que s'aclarisguen acusacions molt greus que s'aboquen sobre el funcionament d'este departament. Però als Populars ens preocupa esta opacitat, de manera que exigim que s'inicie un expedient reservat per posar fi a esta opacitat després que Compromís rebutgés la nostra proposta de dur a terme una Comissió de Investiació", explica Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes.


"L'alcalde està eludint la seua responsabilitat davant d'un problema tan greu com el que s'està denunciant en el si de la Policia. Ni l'alcalde ni el seu Govern tenen intenció de solucionar-ho ", comenta Palomares. "Els abusos de poder, el mobbing a un dels inspectors i a molts dels agents, les baixes, els agents desplaçats, les sospites d'irregularitats sobre l'ús de determinats recursos públics així com determinades actuacions que posen en risc la seguretat dels veïns del municipi no són assumptes intranscendents com per no atendre'ls. I el nostre actual Govern està evitant posar-los solució ", explica la portaveu dels Populars.

En el cas del control per part de l'oposició no es pot exercir com caldria. "Ens trobem amb un teló d'acer quan intentem contrastar o obtindre informació que siga procedent de la prefectura", denuncia Palomares.

Uns dels principals motius que va portar els populars a presentar una moció per sol·licitar al Govern una Comissió d'Investigació sobre la Policia va ser el creixent nombre de baixes psicològiques entre els treballadors de la Policia, el nombre d'agents desplaçats i expedientats, i no obstant això, s'impedeix accedir a informació per part de l'oposició. "A l'oposició ens neguen informació rellevant sobre recursos públics del departament de Policia, tot i que s'ha demostrat que en ocasions han estat utilitzats per a ús privat sense cap problema com ja es va veure amb el vehicle de policia sense retolar per a ús personal de l' alcalde en els seus viatges a Mèrida i Atapuerca ", concreta la portaveu dels Populars.

L'oposició tampoc té accés a l'activitat de l'Intendent, i ens preocupa el creixent increment de denúncies a l'Intendent i l'Ajuntament. Una cosa passa. Però Compromís no vol que se sàpiga i està ocultant-ho. Una manera de deixar les indagacions de banda seria que el Govern de Compromís permetés que es dugués a terme una comissió d'investigació, però Compromís fins ara s'ha negat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada