30 de jul. 2018

Després de les mega voreres, arriben ara els mega passos de vianants accessibles

Com si fóra impossible fer una cosa ben feta i al temps fer una cosa mal, ens trobem novament amb altra actuació del govern de Jordi Juan que està confrontant opinions entre els sofrits veïns de Tavernes.

Després de les mega voreres dels Sequers, arriben ara els mega passos de vianants accessibles. El cost, perdó, el mega cost? 210.000 euros. Les obres estan emmarcades dins del pla general de millora de la plaça del Prado Comarcal i carrer Mestre Sansaloni amb els carrers adjacents. Onze encreuaments de carrer a una mitjana de dues places d'aparcament eliminades en una zona especialment saturada de trànsit i amb molt poca disponibilitat d'aparcament.

Unes obres d'accessibilitat 3 vegades més grans del necessari, atenint-nos a anteriors obres de millora de voreres fetes en el poble per fer els encreuaments accessibles a veïns amb mobilitat reduïda, dones en carros, etc.

Obres per adaptar les nostres voreres i fer-les accessibles? Evidentment que sí. I no sols les de la zona del Prado. Les de tot el poble!!!!! Però amb un poc de seny.

La qüestió és: quantes voreres s'haurien pogut fer accessibles, d'una dimensió adequada i normal, amb eixos 210.000 euros? Segurament, molt més que 11. I sense eliminar places d'aparcament.

Foto: La Cotorra de la Vall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada