30 de jul. 2018

En Tavernes, els veïns sols participen quan venen eleccions. Almenys, això ho demostra el nostre Ajuntament, amb la nul·la activitat del web participa.tavernes.es

El Partit Popular de Tavernes hi ha denunciat fa escassos dies que la web creada per Compromís, des de la Regidoria de Participació Ciutadana dirigida per Enrique Chofre, du 2 anys sense cap activitat. Segons els populars, Compromís anunciava que esta web es convertiria en un referent d'informació, comunicació i debat per la ciutadania de Tavernes. Però, oh!, tan boniques i emotives paraules del nostre govern municipal, no han tingut continuïtat llevant del període electoral d'aquell moment, setembre de 2014.

Segons la nota, l'última notícia publicada en http://participa.tavernes.es/ es és de fa dos anys, el darrer tweet i la darrera publicació del face són de març de 2015.

Per la portaveu dels populars de Tavernes, Eva Palomares "venien eleccions i a Compromís l'interessava una vegada més generar la sensació de participació en la ciutadania. És la constatació que el govern de Jordi Juan és expert en vendre fum. Tornaran a aproximar-se les eleccions i Compromís tornarà a prometre pressupostos participatius, transparència, diàleg... No obstant això, afortunadament ja no enganyen als veïns de Tavernes, que hi veuen, després de dos legislatures, com Compromís s'ha dedicat a vendre fum".

Afirmen els populars que els que hi perden per eixe tipus de política són els ciutadans, perquè són enganyats i no són escoltats, quina conseqüència són inversions absurdes i innecessàries com les super voreres dels Sequers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada