14 de set. 2018

Els Populars demanen un posicionament polític al Govern de Compromís sobre la proclama independentista al concert de divendres passat

Divendres passat es va fer una proclama independentista a favor de Catalunya i dels polítics presos catalans enmig d'un concert per a públic familiar pagat amb diners públics. Però el Govern de Compromís no ha manifestat encara la seua condemna pública. A molts no ens va agradar en absolut. Des del Partit Popular la condemnem de manera indiscutible, ja que atempta contra els principis bàsics de la nostra democràcia posicionant-se al costat dels colpistes.

No obstant això, per part del Govern de Compromís no hem escoltat cap condemna a este pronunciament. Més bé al contrari, esquiva pronunciar-s'hi, tot i que es va produir en un esdeveniment pagat per tots els veïns de Tavernes. "El Govern representa a tots els ciutadans i hauria d'haver eixit immediatament a condemnar este tipo de manifestacions", comenta la portaveu dels Populars,Eva Palomares.


Per este motiu, els populars de Tavernes sol·licitem que el Govern de Compromís de Tavernes aclare si està a favor de les proclames independentistes o en contra ja que amb el seu silenci, desviant l'atenció sobre l'origen dels músics, es posiciona al costat dels pronunciaments colpistes. "Els veïns de Tavernes tenen dret a saber realment amb qui es posiciona el nostre Govern. És moment que expliquen si són o no pro independència de Catalunya ", exigix Eva Palomares.

"Estem farts de pronunciaments independentistes sense condemna per part del nostre Govern. Compromís de Tavernes ha permès que es cremen banderes d'Espanya a festivals, ha portat a cantautors independentistes i ara la propaganda independentista arriba fins als concerts familiars. L'any passat els populars denunciarem que tancarem les festes amb un pronunciament independentista per part d'un cantautor que precisament és regidor també de Compromís. Ja és hora d'escoltar amb qui es posiciona el nostre Govern local. Fora màscares! ", denuncia la portaveu popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada