11 de gen. 2018

NdP PP: Compromís bloqueja per segona vegada la moció dels Populars per evitar que les gasolineres puguen situar-se prop de les vivendes

Nota de prensa.
Fa quasi dos anys que va esclatar la polèmica sobre la possibilitat que a Tavernes de la Valldigna pogueren instal·lar-se estacions gasolineres en zona residencial però el Govern de Compromís no ha mogut un dit. Els veïns no volen gasolineres prop de sa casa però Compromís no fa res per evitar-ho. És més, està bloquejant la proposta dels Populars de Tavernes en la qual sol·liciten al ple que s'inicie una modificació puntual del Pla General per evitar que este tipo de negocis puguen establir-se en zones residencials del nostre municipi.
L'alcalde Jordi Juan esquivà el debat polític en el ple anterior, votant en contra d'una falsa urgència (ja que la proposta estaba presentada dins del termini i en la forma escaient, però va ser segrestada per Compromís) i, un ple més torna a evitar-se el debat polític al pròxim plenari.

“Esta solució la presentarem en el ple del mes de juliol en forma de prec i en el mes de desembre la concretarem en una proposta de resolució. No obstant açò, Compromís s'ha dedicat a esquivar-la i segrestar el debat polític”, comenta Eva Palomares, portaveu dels Populars de Tavernes. “Tornem a  patir els procediments com menys aleatoris i totalitaris de Compromís. L’oposició fa propostes i el Govern es dedica a enterrar-les, fer-les desaparèixer i a oblidar-les a pesar que beneficien al benestar dels ciutadans, demostrant, una vegada més, el poc que l’ interessa posar solucions als problemes de la nostra ciutat”, lamenta la portaveu dels Populars.

“Compromís sap que ha perdut la confiança dels ciutadans i es dedica a malgastar el temps en argúcies per a esquivar les nostres propostes en el ple. Però nosaltres insistim. I esperem que el ple del mes de febrero, com ens han assegurat, continga esta proposta d'una vegada per sempre”, reclama Palomares.

Al constant bloqueig a les propostes que sorgixen del Partit Popular de Tavernes se li sumen les nombroses denúncies al govern de Compromís per negar la informació que se sol·licita. “La transparència i el diàleg escasseja en el talant dels actuals responsables de l'Ajuntament de Tavernes. Els Populars intentem millorar la qualitat de vida dels ciutadans amb les nostres propostes però són rebutjades tallantment o amb argúcies. Sol·licitem informació per a assegurar-nos que els nostres impostos s'inverteixen on hauria, però la majoria d'ocasions Compromís impedeix que puguem  realitzar la nostra tasca de fiscalització, bloquejant la informació i obligant-nos, finalment, a presentar recursos”, explica Palomares.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada