9 de gen. 2018

Ciutadans ja està en Tavernes. Carlos Gimeno, David Sancho i Isabel Vidal han posat en marxa el partit polític en la Valldigna

De cara als propers comicis de 2019, entrarà en joc una nova força política que a hores d'ara està en escalada arrel dels resultats de les passades eleccions autonòmiques en Catalunya. Ciutadans ja es troba en fase d'assentament i difusió en Tavernes de la Valldigna.

De moment, les cares visibles del nou col·lectiu de centredreta són Carlos Gimeno, David Sancho i Isabel Vidal. Hi coneixerem més detalls al llarg dels pròxims dies.

L'entrada més que previsible d'un nou actor polític en les pròximes eleccions locals, en la pràctica dona ja pràcticament assegurada la perduda de la majoria absoluta assolida per Compromís a les passades eleccions. La forta pèrdua de popularitat de l'alcalde actual, Jordi Juan, sumat a què, segons diferents enquestes efectuades en els anteriors comicis que li atorgaven a Ciutadans, en cas d'haver-se presentat aleshores, un millar de vots (dos regidors), no deixa cap dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada