29 de gen. 2018

La platja de Tavernes podria promocionar-se com la Venècia valenciana!

Parlant de FITUR, per la pròxima edició de 2019, el govern de Jordi Juan, ho té d'allò més fàcil per promocional la platja de Tavernes amb un ingredient únic, la seua alta inundabilitat. (La promoció de la platja de Tavernes suposem que la podran realitzar al mateix temps que li fan la promoció debades a Cullera).

La platja de Tavernes seria la Venècia VALENCIANA! UN espai ideal per passejar i perdre's pels diferents canals que la inunden en caure quatre gotes. No cal anar a Amsterdam o a Venècia per tindre canals i aigua a manta. Ho tenim ací en casa!

Un potencial turístic envejable i encara hi ha veïns de la platja que s'enfaden per no res. Pel nostre Ajuntament, la culpa sempre és dels altres, de tots els governs anteriors, encara que en 7 anys que estan governant, tot continua igual (o pitjor) que abans.

Cal aprofitar el potencial turístic de la platja! La Venècia valenciana!

La foto és de Fernando Martínez (del grup Viure a Tavernes) d'este cap de setmana.

2 comentaris:

  1. Només fa 7 anys que estan gobernant compromis. Vosatros sou peperos enfadats i nomes que voleu criticar y criticar y criticar

    ResponElimina
  2. Crec que este problema ja existeix desde molt abanç de que governara compromís... Ara que igual amb una vorera gegant podrien sol.lucionar-lo ����

    ResponElimina