7 de nov. 2014

Trencadís Produccions premi en Madrid per Aladín, millor musical familiar

Trencadís Produccions, empresa ubicada en Tavernes de la Valldigna, ha rebut el premi al millor musical familiar atorgat a la setena edició dels Premios Teatro Musical de tota Espanya. La productora està codirigida pel valler Josep Mollà i per Josep Tomàs, de Lloc Nou d'en Fenollet. El musical Aladín du més de 100 representacions per tota Espanya, des de que va ser estrenat un any enrere en Villena. Desdel Diari Valldigna, donem la enhorabona a Trencadis pel premi rebut.

Per cert, corre el rumor que l'obra s'hauria pogut estrenar, i completament de bades, en la Casa de la Cultura de Tavernes. Algú pot confirmar si això és cert, i en eixe cas, perquè no se va estrenar el musical en el poble?

5 comentaris:

  1. No li agradaria a Fabiola. No seran de la corda del PSOE.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah,però Fabiola també és política? No digueu els administradors que talleu d'immediat les acusacions personals anònimes? Qui és Segur?

      Elimina
    2. Ho estic preguntant al/s administrador/s. No llegiu els comentaris?

      Elimina
  2. Amic/amiga "Segur que no", lleguim els comentaris abans de publicar-los, és clar. El comentari de segur diu que "no li agradaria a Fabiola", en resposta a la nostra pregunta si algú sabia quina era l'explicació, o si ens podien confirmar la veracitat d'eixe rumor, que diu que el musical s'hauria estrenat de bades en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.
    Dir que no li agradaria a una persona no és una acusació, pensem, de cap manera.
    El rumor està referint-se a un tema de gestió, no a un tema polític. Estigues tranquil/a què si foren acusacions, i sense proves, no les hauriem publicat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La gestió tècnica en l'administració no és fer política? Aleshores, que enteneu per política, només baralles partidistes?
      I després de dir el nom de la tècnica es continua dient que no seran del PSOE, que vol donar a entendre, que Fabiola només programa amics dels socialistes? Això no us sembla acusació prou greu?
      I quedeu/en pitjor dient d'un funcionari que no programa algo perque no li agrada, com si al tècnic d'esports no li agradara el futbol e impedira qualsevol activitat d'eixe esport. Paraules desafortunades, en tot cas.

      Elimina