5 de nov. 2014

Plataforma Pels pobles de la Safor rebutja el megaprojecte del Parc Aquàtic de Gandia

Pels Pobles de la Safor demana "seny i serietat a l’Ajuntament de Gandia davant la recent proposta envers un Parc Temàtic Aquàtic. Pels Pobles de la Safor denuncia la falta de planificació territorial del govern del PP de Gandia i en concret d’aquest nou projecte que no contempla ni la legalitat, ni el finançament, ni el mercat al qual va dirigit".
A més, des del col·lectiu afirmen "aquest projecte de Parc Temàtic s’ubica sobre un terreny al mig de la marjal de la Safor, un espai natural inclòs des de 2009 dins la ZEPA Mondúver-Marjal de la Safor (Zona d'especial protecció d'Aus de la Comunitat Valencian4a ) i al Catàleg  Valencià de Zones Humides des de 2002. Aquest projecte de Parc Temàtic no ha estat consensuat per la societat: partits polítics, Fòrum 21 de la ciutat, associacions de caçadors/es, propietaris/es, ni amb els llauradors/es".
En la seua nota també assenyalen què "estem convençuts i convençudes que aquest Parc Temàtic no tindrà recorregut , però exigim i exigirem que la elevada despesa pagada amb diners públics que ja ha tingut el projecte i que continua tenint en forma de màrqueting i de gestions administratives, siga assumida pels responsables polítics de tal aberració. Lluitarem per tal que els qui han presentat aquesta falsa iniciativa, la paguen de la seua butxaca".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada