15 de nov. 2014

o carn o peix, o són govern o són oposició, no? O volen que els tiren?

Animadillo es troba el panorama polític en Tavernes de la Valldigna, amb el què hem conegut este divendres, amb motiu de les dues rodes de premsa efectuades primer per el PSOE i després per Compromís-Bloc, que se veien vindre per la carta d'opinió de Borrás, on ja varem comentar que era prou ridicul que criticara als seus socis i no agafara els bartuls i passara a la oposició. Nyàs, ara va i Víctor demana responsabilitat a Jordi Juan, i diu que no sen va, que no, que nones. A veure, què ens apostem que els del PSOE van a intentar de totes les maneres possibles que siga l'alcalde el que els retire les Delegacions? Jajajja, segur, estem segurs! Volen que els tiren, per dir: malo, malo, malo, quin alcalde més malo, malo molt malo. Xè, si eixa estratègia era vella quan Cristo era jove, refotre!
Anem a conjugar verbs: jo dimitiré, tu dimitiràs, ells no dimitiran ni de conya...Repita conmigo: si no faig la feina, em retiraran les atribucions. Si no faig la feina, em retiraran les atribucions. SI no faig la feina....aixì, repetir ho, diguem, ...dues setmanes?

2 comentaris:

  1. el PP estarà fregant-se les mans, tindran una mena d'orgasme sideral i d'extasi com Santa Teresa en tota esta història. L'any que ve el PPSOE. Qui avisa no es traidor.

    ResponElimina
  2. L'alcalde dona les atribucions al PSOE, el PSOE li dona l'alcaldia al BLOC. Qui ha donat més dels dos? I quí pot llevar res? L'alcalde pot llevar atribucions (les del pressupost a Victor ja les ha llevades) i el PSOE pot llevar l'alcalde de la cadira (moció censura).
    Per qué no s'atreveix Jordi de llevar TOTES les atribucions de TOTS els regidors socialistes? Ha estat especialista en NO llavar els draps bruts dins casa (permisos Carme nitvella,pressupost Borràs) i ara demana fidelitat als socis? Ara vol quedar com a bò, no tirar-los i demanar-los que dimitisquen.
    No es pot ser mes maquiavèlic i manipulador amb menys % de vots en un govern.

    ResponElimina