18 de nov. 2014

I els del PP, què calladets que estaven en el tema del trencament del pacte!

Ens preguntavem, angustiats...i els del PP local? On estan què encara pràcticament no han dit esta boca és meua en el més que segur trancament de pacte de govern? Ajà, ja s'han pronunciat, i repartint-ne a dues mans, i a dos bandes, xè! A Víctor li diuen què no te vergonya professional ni personal, al consentir què li lleven les atribucions de Pressupostos sense dimitir immediatament, i es pregunten com no li cau la cara de vergonya, venent la seua dignitat per un salari.
I d'altra banda, a l'alcalde Jordi Juan, li diuen què el faça fora del govern, com si foren animadores d'un equip de futbol americà! Li diuen "fes-lo fora del govern Jordi!!" I a més, recorden a l'alcalde que van fer fora a la transfuga (progressista???? si hoooooooome!!) per molt menys. Ens diuen que han vist a prou regidors del PP en l'ambulatori, amb les mans en carn viva, despellejades, de tant de fregar-les! jajajaja !!! Furgant un poc, vinga...ara bé, la qüestió més bona la tindran ells, en el proper plenari, quan tindran que decidir si són coherents i voten un pressupost que recull tot el que han estat demanat-li al govern que faça, temes ADISVA, Cementeri, riu, senyals viàries, etc etc etc, si o si, o si voten en contra, amb la qual cosa demostrarien que són la xarlotà dels Torontos!! Si és que...en lo wapets que estan alguns en la boqueta tancada! Ale, a vore que voteu!!

la foto és del blog del PP de Tavernes. Esperem que no s'enfaden (vos estem fent publicitat, jejejeje) (Els que no conegueu a Borrás, és el regidor que se troba el que fa set a la dreta de l'alcalde Jordi Juan)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada