20 d’oct. 2013

Este dimecres primera conferència del cicle d'activitats de promoció econòmica de Tavernes

Segons indica la web de l'Ajuntament de Tavernes, llança un cicle d’activitats relacionades amb la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica i l’emprenedoria en la ciutat.

La primera activitat del cicle tindrà lloc el dimecres 23 de novembre, a càrrec de Joan Cascant. Es donarà a conéixer l’activitat portada a terme pel projecte Celler de la Muntanya, que s’ha fet a Muro d’Alcoi (el Comtat), una activitat cooperativa en què els socis produeixen vi de qualitat des dels paràmetres de l’economia del bé comú. Joan Cascant és soci del celler La Muntanya, president de l’associació Elviart i creador del projecte Microvinya.
El cicle d’activitats girarà al voltant de les “Mirades sobre el foment del treball’, i s’emmarquen dins del conveni firmat amb la Universitat Politècnica de València, campus de Gandia (EPSG). Les activitats es realitzaran dins del marc del programa de promoció econòmica dels jóvens atorgat per INJUVE a Tavernes.
El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, es mostra molt satisfet perquè tots “els convenis signats amb diferents entitats ens permeten acostar unes ferramentes formatives fonamentals dirigides als nostres emprenedors”.
Les activitats programades comptaran amb casos d’èxit i experts de les diferents matèries relacionades amb la creació de microempreses, recerca d’idees de negoci, cooperació i economia del bé comú. La idea de fons consisteix en la creació de xarxes de treball cooperatiu i innovador arrelats al territori de Tavernes. Cada mes es programarà una activitat i es derivaran altres reunions i formació dels distints grups de treball a la ciutat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada